Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Νέα ακροδεξιά

Τρόικα και κυβέρνηση στριμώχνουν την κοινωνία
Βαθμιαία αλλά σταθερά η Νέα Δημοκρατία, με κάθε ευκαιρία, στα διάφορα επίπεδα που εκφράζεται και υλοποιείται η πολιτική της μετατοπίζεται προς την άκρα δεξιά, με το σύμμαχο ΠΑΣΟΚ, όμηρο, να εκδηλώνει ενίοτε την αμηχανία του. 
Τη βδομάδα που πέρασε, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτάκος δήλωσε απερίφραστα ότι ήταν και είναι αντικομμουνιστής. Νωρίτερα πληροφορηθήκαμε ότι υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι ο γνωστός εθνικιστής και ακροδεξιός κ. Κρανιδιώτης. Συγχρόνως, ο κ. Μιχελάκης επέμεινε στην αντιμεταναστευτική τροπολογία του και δήλωσε ότι θα την επαναφέρει την ερχόμενη βδομάδα. Πρόκειται άραγε για προετοιμαστικές πράξεις του νέου κόμματος που φιλοδοξεί να εμφανίσει το Σεπτέμβρη ο κ. Σαμαράς, με το οποίο θα επιχειρεί να καλύψει το επιδιωκόμενο κενό της άκρας δεξιάς με προκάλυμμα μερικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ;
Η σύμπλευση της κυβέρνησης με τις αντικοινωνικές και αντεργατικές εντολές της τρόικας που καταγράφηκαν και επίσημα στη μεταξύ τους συμφωνία, κάτω από τον προπαγανδιστικό μανδύα του κοινωνικού μερίσματος, εκπλήσσει. Η πολιτική που χαράσσεται, τυφλή και άτεγκτη, έναντι των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων και συγχρόνως φιλική έναντι των ανθρώπων του πλούτου είναι το απαραίτητο πολιτικό υπόβαθρο κάθε μοντέρνας ακροδεξιάς.
πηγή: Εποχή 
πηγή: Εποχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: