Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Βενιζέλος: Να δώσουμε τεχνογνωσία στην Ουκρανία για την οικονομική κρίση

"Eπιτέλους εξάγουμε και κάτι "
ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ!!!
Την «οικονομική κρίση» αναγνώρισε ως το «οξύτερο πρόβλημα» στην Ουκρανία ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέροντας πως «η Ελλάδα μπορεί να δώσει τεχνογνωσία» ώστε να διαμορφωθεί το σχέδιο με το οποίο θα μπορούσε η χώρα να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με τη βοήθεια του ΔΝΤ, «αλλά όχι μόνο του ΔΝΤ».
Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνάντηση που είχε με τον μεταβατικό πρόεδρο της χώρας Ολεξάντερ Τουρτσινόφ και τον υπουργό Εξωτερικών Αντρέι Ντέστσιτσια. Όπως είπε θα μεταφέρει τις προτάσεις της μεταβατικής κυβέρνησης της Ουκρανίας για το πως θα μπορούσε η διεθνής κοινότητα να βοηθήσει τη χώρα.
«Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να γίνει, οπωσδήποτε, μια διεθνής διάσκεψη για το θέμα αυτό, ώστε να διαμορφωθεί, άμεσα, το σχήμα. Βεβαίως, η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει μέσα από την εμπειρία της κρίσης που έχουμε ζήσει και ζούμε την τεχνογνωσία της και προς την Ουκρανία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

gvam44 είπε...

Θα δώσει και τεχνογνωσία στους Ουκρανούς πως θα πολεμήσουν τους Ναζί ? Γιατί όχι ?
Στην Ελλάδα ως μέλος του "δημοκρατικού τόξου", συνεπικουρούμενος και από τις λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις της "Βουλής" έχει ήδη εξουδετερώσει την ναζιστική απειλή της Χρυσής Αυγής !
Έ ρε γέλια !
Τώρα πως και η ΕΕ των Βρυξελλών υποστηρίζει τους καθαρά Ναζί της Ουκρανίας, μπορείτε να δείτε τους λόγους στα ντοκουμέντα του δωρεάν βιβλίου http://www.nazi-roots-of-brussels-eu.org/ και στα ελληνικά http://www.relay-of-life.org/gr/index.html