Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ... ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!!

"Καθάρισαν" οι πανταχού παρούσες καθαρίστριες στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς
Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση έκλεψαν τις εντυπώσεις οι γνωστές πλεον σε όλους απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Ολοκληρώθηκε η πορεία συνδικάτων στο Σύνταγμα για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Δεμένες με αλυσίδες, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, εμφανίστηκαν στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και των συνδικάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Η πορεία έφτασε στην πλατεία Συντάγματος και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2. Στο ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης οι οργανωτές αναφέρουν ότι η φετινή Πρωτομαγιά αποτελεί μήνυμα αντίστασης στα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, στην αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελεί ακόμη τιμή στους αγωνιστές που ίδρυσαν τα συνδικάτα και ξεκίνησαν την Εργατική Πρωτομαγιά.
Σε εξέλιξη ήταν από νωρίς και η χωριστή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που εκτεινόταν από το Σύνταγμα μέχρι τα μισά της Σταδίου.Υπενθυμίζεται ότι: ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα Πρωτομαγιά τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Εννέα το πρωί με εννέα το βράδυ θα κινηθούν αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ Μετρό, ΗΣΑΠ & Τραμ, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί εως τη λήξη της βάρδιας. Το μετρό θα φθάνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: