Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Είναι με το 1%, είμαστε με το 99%

ΣΥΡΙΖΑ: Να μπει φραγμός στα αρπακτικά και τους υποτακτικούς τους
Στο πλευρό των οικονομικών δολοφόνων, που επιχειρούν να πλήξουν την Αργεντινή απαιτώντας ιλιγγιώδη κέρδη 1.680%, τάχθηκε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου μέσα στην παραζάλη της να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Με πρωτοφανή πολιτική ανοησία η κυβέρνηση "υιοθέτησε" την επίθεση των κερδοσκόπων στην Αργεντινή, που εκπροσωπούν μόλις το 1% των ομολογιούχων και δεν έχουν συμβιβαστεί με το κούρεμα.  Η αμετροέπεια της κυβέρνησης δεν έχει όριο, καθώς λειτουργεί ουσιαστικά ως πελάτης του ΔΝΤ και των αρπακτικών την ώρα που η χώρα έχει μπροστά της τη διαπραγμάτευση για τη μείωση του χρέους....
Στην Αργεντινή, πάνω από μια δεκαετία πριν, χρεοκόπησε η σκληρή πολιτική του ΔΝΤ, που ακολουθεί ως "καλός μαθητής" η κυβέρνηση Σαμαρά κι αν τώρα δικαιωθούν τα αρπακτικά, που δεν αποδέχθηκαν το κούρεμα των ομολόγων, δεν θα μπορέσει να σταθεί στο εξής καμιά αναδιάρθρωση χρέους. Η κυβέρνηση επέλεξε στρατόπεδο. Είναι με το 1% των όρνεων, που χτυπούν την Αργεντινή. Είμαστε με το 99% της κοινωνίας, που αγωνιά και αγωνίζεται κόντρα στη λεηλασία των χωρών από τους οικονομικούς δολοφόνους.
aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: