Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αυτοκτονία-σοκ στον Πανιώνιο

" Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους που τον ζούσαν καθημερινά στο γήπεδο, την αδυναμία του να ανταποκριθεί με την πενιχρή του σύνταξη στο νέο φόρο για τα ακίνητα που έπρεπε να πληρώσει. "
Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φιλίππου, μια από τις τελευταίες εναπομείνασες ιστορικές μορφές στο γήπεδο των «κυανέρυθρων», πέφτωντας στο κενό από τη θύρα 10
Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Πανιωνίου η είδηση του θανάτου του Άγγελου Φιλίππου, μιας από τις τελευταίες ιστορικές μορφές που είχαν απομείνει εν ζωή στο γήπεδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.
Ήταν ο άνθρωπος που κάθε Κυριακή εδώ και πολλά χρόνια βοηθούσε ως επί το πλείστον εθελοντικά τους εκπροσώπους του Τύπου να κάνουν όσο γινόταν καλύτερα τη δουλειά τους στις όχι και τόσο ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου, είτε εφευρίσκοντας τρόπους να κρατιούνται ανοικτά τα χαλασμένα παράθυρα και πόρτες, είτε φέρνοντας τις συνθέσεις των ομάδων, είτε προσφέροντας νερά και αναψυκτικά στους δημοσιογράφους.

Έβαλε τέλος στη ζωή του την Πέμπτη (21/8), πέφτοντας στο κενό από τη θύρα 10 του γηπέδου του Πανιωνίου και προσθέτοντας το όνομά του σε εκείνους που η βαθιά οικονομικά και ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων χρόνων τους οδήγησε στην αυτοκτονία.
Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους που τον ζούσαν καθημερινά στο γήπεδο, την αδυναμία του να ανταποκριθεί με την πενιχρή του σύνταξη στο νέο φόρο για τα ακίνητα που έπρεπε να πληρώσει.
a-sports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: