Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Στις 25 ψηφίζουµε, στις 26 κατεβαίνουμε στους δρόμους

Κανένας δεν φεύγει από μόνος του και προπαντός η διεφθαρμένη εξουσία με τις συμμορίες που μας κυβερνά μόνο και μόνο επειδή θα τους μαυρίσουμε στις Ευρωεκλογές ! Όποιος΄υποστηρίζει το αντίθετο μάλλον εννοεί κυβερνητικό ανασχηματισμό.
Αν όμως με το "στις 26 φεύγουν" εννοούμε αυτό που καταλαβαίνει ο λαός δηλαδή να φύγει αυτή η μισητή κυβέρνηση μαζί με την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει, να φύγουν και αυτοί που τα συμφέροντά τους υπηρετεί αυτή η πολιτική ( και αυτοί οι πολιτικοί ) να φύγουν αυτοί που κινούν τα νήματα και είναι συγκεκριμένοι , είναι οι νταβατζήδες , οι τραπεζίτες , οι καναλάρχες , ε ΑΥΤΟ δεν γίνεται με τον λαό στους καναπέδες. Αυτό θέλει δουλειά πολλή . Αυτό δεν είναι σόου να το παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση. Αυτό δεν χαρίζεται, δεν γίνεται, δεν επιτυγχάνεται, δεν κατακτιέται δι' αντιπροσώπων .

Το "στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουν " μας φέρνει στο νου το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ το 1981 "στις 18 σοσιαλισμό" ( 18 του Οκτώβρη ήταν οι εκλογές ) . Ένα σύνθημα που έβαλε τον λαό τηλεθεατή στους καναπέδες να περιμένει τον σοσιαλισμό που φυσικά δεν ήρθε και οδηγηθήκαμε εδώ , στην πιο άγρια και εκφυλιστική μορφή του καπιταλισμού.
                                           Το μέλλον δε θα ’ρθει
από μονάχο του, έτσι νέτο σκέτο,
                                           αν δεν πάρουμε μέτρα
                κι εμείς.
Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: