Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ρ. Δούρου: «Οι πολίτες θα κάνουν τις εθνικές εκλογές άμεσες και επιβεβλημένες»

“ «Είναι η ώρα να γίνει πράξη μια και καλή το "φτάνει πια" των συνθημάτων. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα ότι αν χαθεί το στοίχημα αυτό, χαμένο δε θα είναι ένα πολιτικό κόμμα», επισημαίνει η Ρένα Δούρου, τονίζοντας πως «οι πολίτες θα θέσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις και στις 18 και τις 25 Μαΐου θα κάνουν τις εθνικές εκλογές άμεσες και επιβεβλημένες» ”
Στην «Καθημερινή» και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μίλησε η Ρένα Δούρου, υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, τονίζοντας ότι η ψήφος του κόσμου τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και στις ευρωεκλογές θα κάνει άμεση και επιβεβλημένη τη διενέργεια εθνικών εκλογών. 
«Είναι η ώρα να γίνει πράξη μια και καλή το "φτάνει πια" των συνθημάτων. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα ότι αν χαθεί το στοίχημα αυτό, χαμένο δε θα είναι ένα πολιτικό κόμμα», επισημαίνει η Ρένα Δούρου, τονίζοντας πως «οι πολίτες θα θέσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις και στις 18 και τις 25 Μαΐου θα κάνουν τις εθνικές εκλογές άμεσες και επιβεβλημένες».


Σχετικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει πως ο κ. Σαμαράς θυσιάζει τον υποψήφιο της Ν.Δ. για να στηρίξει τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου, Γ. Σγουρό για να παραταθεί η ζωή του κυβερνητικού συνασπισμού και τονίζει: «Σε αυτές τις εκλογές για την Αττική προέχει η δημιουργία ενός πλατιού κοινωνικού μετώπου στήριξης της "Δύναμης Ζωής"  που δεν θα έχει ημερομηνία λήξης τη μέρα των εκλογών.»

Αναφερόμενη στον απερχόμενο περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό η κ. Δούρου στηλιτεύει τον κακό και ανεπαρκή σχεδιασμό του, κάτι που του προσάπτουν και τρεις από τους πέντε εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχες. Επιπλέον αναφέρεται στα 200.000 νοικοκυριά που δεν έχουν αποχέτευση καθώς και στο θέμα των απορριμάτων, προβλήματα που δεν έχουν βρει λύση παρά τα 12 χρόνια ηγεσίας του κ. Σγουρού. «Το ζήτημα είναι να αλλάξουν οι πολιτικές, να αλλάξουν οι όροι του παιχνιδιού υπέρ των πολιτών, υπέρ του περιβάλλοντος, υπέρ της Αττικής»
periodista 

Δεν υπάρχουν σχόλια: