Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το διακύβευμα των εκλογών Ο.Τ.Α.

Από την Κατερίνα Μαμώλη υποψήφια με τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέα Σμύρνη-Ποιότητα Ζωής»
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συμπυκνώνουν μια ολόκληρη περίοδο οξείας κρίσης της Πολιτικής. Στη παρούσα συγκυρία που το αδιέξοδο νεοφιλελεύθερο και μονεταριστικό δόγμα κυριαρχεί σε επίπεδο χάραξης κεντρικής πολιτικής και εφαρμογής αυτής με προμετωπίδα την κοινωνική και οικονομική πολιτική, απαιτούνται ευρύτερες προοδευτικές συσπειρώσεις που θα αποτελέσουν μια ελπίδα συμβολής στην ανάπτυξη και στην κοινωνική συνοχή.
Στην προσπάθεια αυτή, καθοριστικής σημασίας είναι τόσο η παρέμβαση των δημοτικών αρχών που θα προκύψουν με αυξημένες πλέον αρμοδιότητες κοινωνικής και αναπτυξιακής πολιτικής αλλά και με παράλληλη μείωση των πόρων τους, όσο και η ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων στη διαμόρφωση και την άσκηση της δημοτικής πολιτικής.

Στην εποχή μας κυριαρχεί η απαξίωση της Πολιτικής.

Η Προοδευτική Πολιτική δεν απέτυχε


Η Συντηρητική Πολιτική χρεοκόπησε.
Εμείς οι νέοι άνθρωποι που έχουμε ενστερνιστεί τα οράματα και τις αρχές μιας σύγχρονης Προοδευτικής Πολιτικής με επίκεντρο τον Άνθρωπο, οφείλουμε να επιδιώξουμε μέσα από την ενεργό συμμετοχή και δραστηριοποίηση μας να το αποδείξουμε και στο δήμο μας.

Διεκδικούμε τη συμμετοχή μας στη διαμόρφωση και την άσκηση της δημοτικής πολιτικής με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συνεχή αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και την ποιότητα του παραγόμενου, από τις δημόσιες τοπικές πολιτικές, έργου.
Επιζητούμε να μας αποδοθεί η ευθύνη που μας αναλογεί για τα κοινά, για μια πόλη βιώσιμη για όλους τους κατοίκους της. Ευελπιστούμε να μας δοθεί η δυνατότητα…

το Λέγειν να γίνει Πράττειν.


Κατερίνα Μαμώλη υποψήφια με τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέα Σμύρνη-Ποιότητα Ζωής»

Στοιχεια Επικοινωνίας
mamolikat@yahoo.gr
facebook.com/mamoli.katerina

Δεν υπάρχουν σχόλια: