Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ άφησαν μόνο του τον Βενιζέλο

Εικόνας απόλυτης διάλυσης παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ, με τα βλέμματα να εστιάζουν απο τώρα στην επομένη των εκλογών και στο θέμα διαδοχής που ανοίγει.
Συσκεψη με τα μέλη της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ έχει αυτήν την ώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο περιθώριο της Συνδιασκεψης για την Ελιά, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευαγγελος Βενιζελος.
Απόντες απο τη συσκεψη είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιωργος Παπανδρεου, ο Υπουργός Υποδομών, Μιχαλης Χρυσοσχοιδης, ο πρώην υπουργός Φιλιππος Σαχινιδης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανος Μωραιτης αλλα και ο πρώην υπουργός, Δημητρης Κρεμαστινός.
Σύμφωνα με πληροφοριες, αντικείμενο της σύσκεψης είναι θεματα, που άπτονται των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, ωστόσο, οι " απουσίες " βουλευτων κατα την πρώτη ημέρα των εργασιών της Συνδιασκεψης προκάλεσαν αλγεινες εντυπώσεις στην ηγεσία του κόμματος, στον απόηχο της άρνησης Παπανδρέου να συμμετέχει στις πολίτικες διεργασίες της Ελιάς αλλα και της διακοπής της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλιου του κόμματος, την Παρασκευή το απόγευμα.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: