Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Oι θυσίες του Λαού πιάνουν τόπο και μάλιστα τζάμπα 80 ευρώ το τετραγωνικό!

Το αφεντικό τρελάθηκε και "σκοτώνει" το μεγαλύτερο οικόπεδο-φιλέτο της Ευρώπης έκτασης 6.240.000 τ.μ. του Ελληνικού και της παραλίας του Αγ. Κοσμά 
Το Ελληνικό είναι τμήμα του Παράκτιου Μετώπου, που ξεκινά από το ΣΕΦ και φτάνει στο Σούνιο. Ο χώρος αυτός αποτελεί μια τεράστια παραθαλάσσια έκταση, ένα μοναδικής αξίας -οικολογικής, αρχαιολογικής, μνημειακής και αισθητικής- τοπίο. Ένα οικόπεδο 6.240 στρεμμάτων, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, επί της ακτογραμμής του Σαρωνικού, με μία νεότευκτη μαρίνα, δύο σταθμούς μετρό, μία γραμμή τραμ και δύο λεωφόρους, σε απόσταση 20' από την Ακρόπολη και το λιμάνι του Πειραιά.
Αυτή η τεράστια έκταση αντικειμενικής αξίας 9 δις ευρώ ( σύμφωνα με μελέτη του καθηγητή του πολυτεχνείου Ν. Μπελαβίλα) εκποιείται μόνο 0,5 δις ευρώ δηλαδή 80 ευρώ το τ.μ. και αυτά 25 % προκαταβολή και τα υπόλοιπα με δόσεις σε βάθος 15ετίας .
Επίσης ο αγοραστής απαλλάσσεται από φόρους και χαράτσια που πληρώνουν όλοι οι άλλοι ιθαγενείς.
Το ίδιο το υπουργείο οικονομικών πριν μερικά χρόνια υπολόγιζε το τίμημα στα 5 δις ευρώ .
Στο χώρο έχουν γίνει Ολυμπιακά έργα που κόστισαν 477 εκ. ευρώ επιπλέον το δημόσιο βάσει της σύμβασης υποχρεούται να κατασκευάσει έργα υποδομής 2 δις ευρώ .

Επίσης το δημόσιο θα επιβαρυνθεί με 614 εκατ. ευρώ. για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του (69 φορείς υπηρεσίες του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, μη κερδοσκοπικά σωματεία και σύλλογοι), που σήμερα στεγάζονται εκεί και με 34 εκ ευρώ για την κατεδάφιση κτισμάτων.
Δηλαδή το δημόσιο για να εισπράξει τα 125 εκ. της προκαταβολής πρέπει να ξοδέψει 3.125 .000.000 Ναι 3δις 125 εκατομ. ευρώ !!!!

Τυχερός αγοραστής και μεγάλος σωτήρας της οικονομίας μας είναι πάλι ο Λάτσης ο οποίος δεν θα καταβάλει από την τσέπη του ούτε το 25% . Αυτά θα πληρωθούν από τις θυσίες του Λαού , μόνο τον τελευταίο καιρό από τις θυσίες του Λαού έχουμε δανείσει τον Λάτση μέσω της τράπεζάς του της EYROBANK 11.614.000.000. ευρώ και η τρόικα απαιτεί άμεσα να καλύψουμε τις κεφαλαιακές της ανάγκες με άλλα 2,94 δισ. ευρώ !!!!

Αυτό εννοούν όταν λένε οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο !!!!! Αυτόν τον τόπο πιάνουν και μάλιστα τζάμπα 80 ευρώ το τ.μ. Τα περί επένδυσης 7 δις είναι φούμαρα για εσωτερική κατανάλωση από τους ιθαγενείς , η μόνη επένδυση που θα γίνει άμεσα στο χώρο είναι ένα καζίνο την άδεια του οποίου παίρνει δώρο ο " αγοραστής "

Με το ίδιο κόλπο ο Λάτσης έγινε ιδιοκτήτης σε 28 δημόσια ιδιόχρηστα κτίρια φιλέτα τα οποία ΘΑ πληρώσει με τα πανάκριβα ενοίκια 2 ετων που θα του καταβάλλει το δημόσιο !!!!!!
Δείτε λεπτομέρειες για αυτό το κόλπο ΕΔΩ
Οι όροι της σύμβασης και η επιλογή του τυχερού "αγοραστή" θα οριστικοποιηθούν μετά την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε σχετικά θέματα μεταξύ του Σαμαρά και της Τιμοσένκο
















ionath.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: