Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Το τελευταίο παραμύθι

Την επιχείρηση "εικονική πραγματικότητα" ετοιμάζονται να θέσουν σε εφαρμογή οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, προκειμένου να εγκλωβίσουν τους πολίτες στην τριπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, μεταφέροντάς τους από τη μίζερη και αβίωτη καθημερινότητα των περικοπών, των φόρων και της ανεργίας στον "τεχνητό παράδεισο" της ελπίδας. 

Με την ανοχή - πλάτες των δανειστών η κυβέρνηση σπρώχνει τα νέα μέτρα που έχουν απ' όλες τις πλευρές προαναγγελθεί για μετά τις εκλογές και ετοιμάζεται να εξαγγείλει "μονομερώς" το τέλος του Μνημονίου, την εμφάνιση της "ανάπτυξης" και τη διανομή εκατομμυρίων στους ασθενέστερους από το περίσσευμα του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Πλαστουργοί του "φανταστικού κόσμου" θα είναι και πάλι ορισμένοι απ' τους περίφημους "οίκους" που πριν από μερικά χρόνια καταγγέλλονταν για τη δημιουργία της κρίσης και την ένταξη της χώρας στα Μνημόνια. Εμφανής στόχος ο περιορισμός της διαφαινόμενης άνετης επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας ότι σε αυτήν την περίπτωση θα τεθεί αμέσως θέμα ηγεσίας στα κόμματά τους.
avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: