Τη συμπαράστασή του στον άνεργο πατέρα που διώκεται για «ρευματοκλοπή» εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
«Σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης γίναμε μάρτυρες της πλήρους αναλγησίας της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες τους οποίους η ίδια με την πολιτική της έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
«Η κυβέρνηση που κόβει το ρεύμα στους φτωχούς και το δίνει τζάμπα στους βιομήχανους είναι υπεύθυνη για την παραπομπή άνεργου πατέρα τριών παιδιών με τη διαδικασία του αυτοφώρου για "ρευματοκλοπή". Όχι μόνο οδηγεί τους συμπολίτες μας στην εξαθλίωση και στη διαβίωση σε συνθήκες μεσαίωνα αλλά και τους διώκει νομικά όταν αυτοί με κάθε τρόπο προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους» υπογραμμίζει.
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον συντονιστή της Νομαρχιακής Α' Θεσσαλονίκης, Νίκο Σαμανίδη, την Υποψήφια Περιφερειάρχη και βουλευτή Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ευόσμου, Ανέστη Βασιλειάδη, τους βουλευτές Γιάννη Αμανατίδη, Λίτσα Αμανατίδου, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Θεοδωρόπουλο και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στα δικαστήρια σήμερα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την άμεση παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος στην απαραίτητη για την αξιοπρεπή διαβίωση ποσότητα σε φτωχές οικογένειες και άνεργους, επανασύνδεση ρεύματος στα φτωχά νοικοκυριά, μείωση των τιμολογίων και της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και διακανονισμούς για την εξόφληση των λογαριασμών, καθώς και διεύρυνση των κριτηρίων υπαγωγής στο κοινωνικό τιμολόγιο. «Κανένα νοικοκυριό να μην μένει χωρίς ρεύμα και θέρμανση» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
avgi.gr