Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

«Τι κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής, θα μπορούσα να διεκδικήσω υπουργείο με μόνο αντάλλαγμα να ψηφίσω τον κ. Δήμα», σχολίασε στο twitter ο Στέφανος Μάνος επισημαίνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει την παράταση της ζωής της κυβέρνησης για μερικούς μήνες «ανταλλάσσοντας την ψήφο για τον κ. Δήμα με υπόσχεση εκλογών εντός του έτους και συμμετοχή στην κυβέρνηση».
Ολόκληρο το post του Στέφανου Μάνου, γράφει: “”Μαζί με… 42 τροπολογίες υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις”. Την παράταση της ζωής της κυβέρνησης για μερικούς μήνες επιδιώκει ο κ. Σαμαράς ανταλλάσσοντας την ψήφο για τον κ. Δήμα με υπόσχεση εκλογών εντός του έτους και …συμμετοχή στην κυβέρνηση! («Επίσης, μετά την προεδρική εκλογή, μπορούμε να διευρύνουμε το κυβερνητικό σχήμα, με τη συμμετοχή και άλλων προσώπων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Χώρας, ώστε η επόμενη φάση να μας βρει πιο ενωμένους»). Τι κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής, θα μπορούσα να διεκδικήσω υπουργείο με μόνο αντάλλαγμα να ψηφίσω τον κ. Δήμα.Ανέφερα στην αρχή το σημερινό τίτλο εφημερίδας για να θυμίσω τι είδους κυβέρνηση έχουμε. Για να επαναλάβω ότι αυτούς τους ανθρώπους δεν τους εμπιστεύομαι να αλλάξουν το Σύνταγμα (μολονότι χρειάζεται βέβαια Αναθεώρηση). Δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα τηρήσουν όσα τώρα υπόσχονται για να επιτύχουν την αποφυγή εκλογών.
Μακάρι να αποφύγουμε τις εκλογές. Διατύπωσα και επαναλαμβάνω την άποψη ότι η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που απερίσπαστη θα σαρώσει τα σάπια και θα προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή όλες τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για ανάπτυξη.
Πρώτα τέτοια κυβέρνηση και μετά η ψήφος για τον κ. Δήμα. Απομένουν 9 ημέρες.
kartesios.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: