Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Π. Σκουρλέτης:«Οι εκλογές θα έρθουν να δώσουν μια απάντηση στο ανώμαλο καθεστώς του μνημονίου» (ηχητικό)

«Οι εκλογές θα έρθουν να δώσουν μια απάντηση στο ανώμαλο καθεστώς του μνημονίου και θα μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα»
O εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τόνισε,σχολιάζοντας στο Κόκκινο τη συνέντευξη Σαμαρά. «Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που κάθε φορά που μιλάει ο πρωθυπουργός, αναλώνει το χρόνο του όχι για να μιλήσει για το έργο του αλλά για το τι θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.
Επεσήμανε πως ο A. Σαμαράς έδειξε ποια θα είναι η στάση του μέχρι και τις εκλογές, «θα κινδυνολογεί ασύστολα χωρίς κανέναν όριο, αδιαφορώντας αν δημιουργεί προβλήματα αυτή η στάση του στη χώρα, υπονομεύοντας ο ίδιος την κατάσταση της χώρας του».

Όσον αφορά στην κινδυνολογία περί «νέας περιπέτειας» με την πιθανή εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος έκανε λόγο για αμφισβήτηση της ακραίας μνημονιακής πολιτικής στην Ευρώπη και πως δεν τίθεται θέμα της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Σχετικά με την αναφορά του πρωθυπουργού στη Χρυσή Αυγή, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός «κατέφυγε σε σοφιστείες» περί άθροισης των ψήφων της Χρυσής Αυγής με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προχώρησε σε μια ευθεία απειλή προς όλους, αναφερόμενος στη φράση του ότι «πρέπει να σταματήσει να μένει ατιμώρητος όποιος πληγώνει την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: