Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Απόπειρα δωροδοκίας από τον Αντώνη Σαμαρά σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε τηλεοπτικό διάγγελμα στους ανεξάρτητους βουλευτές και στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσπαθώντας να τους πείσει να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα.
Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε επίθεση σε όλους όσοι κάνουν λόγο για δωροδοκίες βουλευτών, και στη συνέχεια δωροδόκησε ο ίδιος όσους βουλευτές ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα, τάζοντάς τους θέσεις υπουργών.
Αν βρεθούν οι 180 βουλευτές και εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας, η επόμενη κυβέρνηση Σαμαρά θα έχει 180 υπουργεία, ώστε να βολευτούν όλοι οι βολευτές.
Πάντως, μετά την δεύτερη ψηφοφορία για την Προεδρία της Δημοκρατίας -και ενόψει της κρίσιμης τρίτης ψηφοφορίας-, ο Αντώνης Σαμαράς θα υποσχεθεί στους βουλευτές που θα ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα μια άδεια ταξί, μια θέση αξιωματικού στις Ένοπλες Δυνάμεις και ένα αρνί για το Πάσχα.
Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, οι Έλληνες βουλευτές δεν χρηματίζονται, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός πως στη χώρα μας υπήρχαν πάντα ξεπουλημένες κυβερνήσεις αλλά ποτέ ένας βουλευτής δεν κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του, οπότε ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο πρώτος -μέσα σε 200 χρόνια- και δεν πρέπει να τον πιστέψουμε γιατί είναι ένας εκκεντρικός.
pitsirikos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: