Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Guardian: «Ναι, υπάρχει εκστρατεία τρομοκράτησης κοινής γνώμης στην Ελλάδα

Σε ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Guardian γίνεται αναφορά στην εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης και στις παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση του «κατάλληλου» κλίματος, ενώ παρατίθεται σχόλιο στενού συνεργάτη του Σαμαρά ο οποίος χαρακτήρισε την επιχείρηση τρομοκράτησης ως «win-win». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Helena Smith, στενός συνεργάτης του Σαμαρά ονομάζει την επιχείρηση τρομοκράτησης ως «win-win» και λέει ότι «ακόμα και αν χάσουμε στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πάλι θα βγούμε κερδισμένοι επειδή οι ψηφοφόροι θα κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το χάος που προκλήθηκε και αυτό θα μας εξασφαλίσει τη νίκη στις εθνικές εκλογές».
Σύμφωνα με το άρθρο του Guardian το κλίμα τρόμου που δημιουργείται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα είναι απίστευτο.
Η δημοσιογράφος αναφέρεται στην επίσκεψη του Γάλλου υπουργού οικονομίας, κ. Μοσκοβισί, που θα βρίσκεται στην Αθήνα τις δύο επόμενες ημέρες, καθώς και στις δηλώσεις - παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας του προέδρου της Ε.Ε, κ. Γιούνκερ.
Αναφέρεται επίσης στην ομιλία του Τσίπρα, στην οποία κατήγγειλε την ύπαρξη καμπάνιας τρόμου από την Τρόικα και τους εκπροσώπους της καθώς και από μεγάλα διεθνή ΜΜΕ προκειμένου να φοβίσουν την κοινή γνώμη.
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: