Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Το ανοικτό μικρόφωνο πρόδωσε τον Ρήγα - Έβγαλε τα «άπλυτα» του ΠΑΣΟΚ στη φόρα... (Video)

Μια συνομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα στο τηλέφωνο με άγνωστο συνομιλητή κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα στο περιθώριο σύσκεψης στο ΠΑΣΟΚ. Το μικρόφωνο ήταν ανοικτό αλλά ο Παναγιώτης Ρήγας δεν το είχε καταλάβει και μιλούσε... ελεύθερα!
Ο κ. Ρήγας ακούγεται να λέει στον συνομιλητή του ότι δεν υπάρχει σύμπνοια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και φοβάται ότι δεν θα μπορέσουν να περάσουν όλα όσα θέλει η κυβέρνηση. Μάλιστα αναφέρεται και σε ονόματα βουλευτών οι οποίοι μπορεί να διαφοροποιηθούν στο μέλλον. Ο κ. Ρήγας καταλήγει λέγοντας καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνουμε.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ακούγεται να λέει:
«Ναι στην αναθεώρηση του Συντάγματος δηλαδή απεμπλοκή της χώρας από αυτή την δύσκολη κατάσταση ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Βενιζέλος λέει κάτι συγκεκριμένο. Επειδή όμως όλα αυτά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να υλοποιηθούν κι επειδή η κυβέρνηση - έτσι όπως είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά - με Σηφουνάκηδες, με Μωραϊτηδες θα πέσει μέσα στους επόμενους δυο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι».

Και συνεχίζει: «Ακριβώς, έτσι, αυτό λοιπόν που κάνει ο Βενιζέλος, είναι ότι αφενός, θέλει να φαίνεται ότι παίρνει πρωτοβουλίες και το πιστεύω μέχρι ενός σημείου, και απο εκεί και πέρα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χρεωθεί αυτός την αποτυχία της ιστορίας. Λοιπόν σε αφήνω τώρα γιατί με τραβάει ο μαλάκας από τη ΝΕΡΙΤ»

Δείτε το βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή "Ελληνοφρένεια"


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: