Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γ. Σταθάκης απαντά σε πέντε δευτερόλεπτα για το «που θα βρούμε τα λεφτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Βέβαια ούτε αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική γιατί για τη ΝΔ είναι ανέφικτα όλα αυτά και ορθώς, καθώς αν τα έβλεπε εφικτά θα αναγκαζόταν να παραδεχθεί ότι έχει δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ!  ”
Της Κατερίνας Μπρέγιαννη
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης απαντά μόλις σε πέντε δευτερόλεπτα για το «που θα βρούμε τα λεφτά» και τα 12 δισ. που απαιτούνται για το πρόγραμμά του. 
Όπως αναφέρει και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στο οποίο ακόμα δεν έχει καταφέρει να απαντήσει η κυβέρνηση, πηγές χρηματοδότησης του είναι: 
«3 δισ. από το ΕΣΠΑ, 3 από το ΤΧΣ, 3 από την επανεκκίνηση της οικονομίας με ρύθμιση των χρεών και 3 δισ. από την φοροδιαφυγή». Βέβαια ούτε αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική γιατί για τη Ν.Δ. είναι ανέφικτα όλα αυτά και ορθώς, καθώς αν τα έβλεπε εφικτά θα αναγκαζόταν να παραδεχθεί ότι έχει δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Οπότε παρά την πλειοψηφία των οικονομολόγων που το επιβεβαιώνουν σε διεθνές επίπεδο, η Ν.Δ. θα επιμένει στη γραμμή της ανεδαφικότητας του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και η εφικτή λύση που θα προβάλλει θα είναι η υποτέλεια της χώρας για πάντα, στους δανειστές. 
Αναφορικά, με τις ιδιωτικές επενδύσεις που δήθεν δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Σταθάκης μίλησε για το παράδειγμα της Κρήτης, όπου γίνονται εκατοντάδες επενδύσεις εδώ και χρόνια και μόνο σε μία επένδυση εναντιώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και είχε δίκιο, στο Τοπλού που τώρα γίνεται μια μικρότερης  κλίμακας επένδυση.

Δείτε το video: 

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: