Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΦΙΑ...Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ!

Διώκονται οι ιδέες, οι θέσεις, οι αντιστάσεις, οι αντιδράσεις από την Συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, που συνεχίζει απτόητη τον δημοκρατικό συνταγματικό κατήφορό της.
Χθες, η Γενική Ασφάλεια θυμήθηκε ότι ο συνάδελφος Νίκος Φωτόπουλος έσκισε το χαρτί επίταξης τον Ιούνιο!!!
Τον Ιούνιο, αυτή του η κίνηση, προσπαθήθηκε να λοιδορηθεί κυρίως από «κυβερνητικά παπαγαλάκια» δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας τον τσάμπα – μάγκα.
Τώρα, όλως τυχαίως, μετά την καταγγελία για τον ΕΝΦΙΑ της κυρίας Βούλτεψη, κλήθηκε από την ΓΑΔΑ, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης για διερεύνηση τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ειδικότερα για «Διέγερση σε πράξη κακουργήματος ή πλημμελήματος», επειδή σε συνέντευξεις του καλούσε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να αντισταθούν στην αντισυνταγματική απόφαση της επιστράτευσης που η Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων έχει βρει ως λύση απαγόρευσης κάθε αγώνα.
Δεν μας εκπλήσσουν οι ενέργειες εκφοβισμού όσων αντιστέκονται!!! Ο εκφοβισμός της κοινωνίας είναι το μόνο που έχει απομείνει σε μια αυταρχική Κυβέρνηση.
ΕΜΕΙΣ είμαστε περήφανοι για τον αγώνα και τις αντιστάσεις του μέλους της Παράταξής μας, Ν. Φωτόπουλου.
Καλούμε το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος να πάρει θέση για την νέα φασιστική πρόκληση.
ΕΜΕΙΣ τους απαντάμε ότι δεν τους φοβόμαστε. Η αλήθεια, η δικαιοσύνη, η αξιοπρέπεια και η αλληλεγγύη είναι η ασπίδα μας απέναντι στην τρομοκρατία τους.

Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες!!


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: