Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

 Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων οργανώνει πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση στο κέντρο «Τζάκι» στον Παλαιόπυργο το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρη Βίτσα.
Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται στην πιο κρίσιμη καμπή των πολιτικών εξελίξεων. Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας συνδέεται με την απόπειρα της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ να εφαρμοστούν τα εφιαλτικά προαπαιτούμενα των δανειστών και να διαιωνιστεί η νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική που οδήγησε στη κοινωνική εξαθλίωση, την ανθρωπιστική κρίση, την εγκληματική οικονομική ύφεση, τη λεηλασία του πλούτου της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.
Το μόνο που τους έχει μείνει είναι η πολιτική του φόβου και της τρομοκράτησης της κοινωνίας, η δημιουργία πλαστών διλημμάτων και η ψευδής πόλωση καθώς τόσο η κυβέρνηση όσο και το κυρίαρχο οικονομικό και μιντιακό σύστημα και δυνάμεις εντός και εκτός της χώρας ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν πολλά να χάσουν.

Σήμερα είναι η ώρα για την πιο πλατιά συμμαχία που θα δώσει τον λόγο στο λαό και θα κάνει την ελπίδα πράξη, την πιο μεγάλη συσπείρωση της κοινωνίας που με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα αγωνιστεί μαζί με την κυβέρνηση της Αριστεράς για ένα αύριο αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21:00 με ομιλία του Γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Βίτσα και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με την ορχήστρα του κέντρου και το μουσικό συγκρότημα «Εμμέλεια».
Το Γραφείο Τύπου
Τρίκαλα, 18.12.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: