Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Παπαδημούλης: Τέρμα οι τζάμπα άδειες των καναλιών, κομματική γραμμή έχουν τα κόμματα, όχι τα ΜΜΕ (Video)

Δημήτρης Παπαδημούλης ξεκαθάρισε αφήνοντας άναυδο το πάνελ του Mega και προκαλώντας σεισμό στο μιντιακό κατεστημένο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο καθεστώς αυθαιρεσίας που επικρατεί με την δωρεάν αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών. Έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα έτσι ότι οι μέρες της παντοκρατορίας τους και της χειραγώγησης και κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης είναι μετρημένες.
Ο αντιπρόεδρος τη Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Ένα από τα πρώτα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να βρει χρήματα θα είναι ο ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που εδώ και 25 χρόνια δίνονται τζάμπα!
Να σημειωθεί ότι το καθεστώς της μιντιοκρατίας στην Ελλάδα λειτουργεί σε πλήρη ανομία κάτι που αποτύπωνε και σχετική έκθεση το 2013 που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας Γιώργο Σούρλα.
Χαρακτηριστική ήταν η ενόχληση της παρουσιάστριας του Mega που προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα ωραιοποιημένη αλλά δεν απέφυγε το σφάλμα να υποστηρίξει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι σας αφήνουμε να μιλάτε και να διατυπώνετε την άποψή σας κ. Παπαδημούλη. Έχετε και παράπονο;
Αποστομωτικός ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης ότι «κομματική γραμμή δικαιούνται να έχουν τα κόμματα, όχι τα ΜΜΕ»!!!

Kατ. Μπρ.
aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: