Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Με άρθρο στη Real ο Σαμαράς αναζητά αποστάτες και αποχαιρετά την εξουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Παραληρηματικό άρθρο από τον αρχιερέα της καταστροφής που τελειώνει πολιτικά παρέα με την ακροδεξιά κλίκα του ”
'Άρθρο του Αντώνη Σαμαρά φιλοξενεί η Realnews, με το οποίο απευθύνει έμμεση πρόσκληση στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ να αποστατήσουν.
Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος επιδίδεται σε ρεσιτάλ τρομολαγνίας διατυπώνει δύο ερωτήματα:
«Οσοι μέχρι πριν από έναν χρόνο συμπαρατάχθηκαν με την κυβέρνηση, κρατώντας τη σημαία της Ευρώπης, πώς μπορούν σήμερα να στηρίξουν μιαν εξέλιξη αντι-ευρωπαϊκή; Και μάλιστα την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση με όλη την Ευρώπη;» είναι το ερώτημα - πρόσκληση του Πρωθυπουργού, ο οποίος συνεχίζει ρωτώντας:«Οσοι υπερθεμάτιζαν για την "υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων" και την "ασφάλεια του πολίτη", πώς μπορούν σήμερα να συνταχθούν με τις "συνιστώσες" που υπερασπίζονται την προπαγάνδα των Σκοπίων, την "ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών" στην Ελλάδα και, σε κάθε ευκαιρία, το όργιο των "μπαχαλάκηδων";».

Παράλληλα, ο ετοιμόρροπος ακροδεξιός υπηρέτης της τρόικας και των ντόπιων αφεντάδων κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι καλλιεργεί κλίμα φόβου. «Η αλήθεια δεν κρύβεται πια, η ανησυχία υπάρχει. Είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου» υπογραμμίζει ο Πρωθυπουργός.
Αναφερόμενος στο χρέος και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Τι εννοούν όταν διακηρύσσουν πως το χρέος μας είναι μη βιώσιμο; Λένε στις αγορές να μην μας δανείσουν. Αυτό λένε», επισημαίνοντας ότι με το που δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι αγορές που είχαν ανοίξει για την Ελλάδα, έκλεισαν και πάλι.

Ο υπό προθεσμία πρωθυπουργός δηλώνει ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση, ενώ προωθείται σύντομα η συμφωνία με τους εταίρους για τον μηχανισμό προληπτικής στήριξης και την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Κατηγορεί, μάλιστα, την Κουμουνδούρου πως επιδιώκει να ανακόψει αυτή πορεία.

«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση» επισημαίνει.

Εμείς θα του πούμε χαιρετίσματα και του αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: