Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Επιμένει δυναμικά σε κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ ενάντια στην πώληση του ΑΔΜΗΕ

Την αντίθεση των εργαζομένων που εκπροσωπούν, προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την πώληση του ΑΔΜΗΕ και την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ εξέφρασαν τα μέλη του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ που συναντήθηκαν με τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη και τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό.
Μεταξύ άλλων, επισήμαναν τις δραματικές επιπτώσεις της εκχώρησης σε ιδιώτες των υδάτινων πόρων, η διαχείριση των οποίων συνδέεται άμεσα με την άρδευση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και κατ'επέκταση με την αγροτική οικονομία.
Ενημέρωσαν επίσης τον υπουργό για τις αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις που έλαβε πρόσφατα το ΔΣ της Ομοσπονδίας που προβλέπουν την έναρξη επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών με την κατάθεση και έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Η διοίκηση της ΓΕΝΟΠ ζήτησε επίσης τη συγκρότηση Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει σε βάθος τα αίτια του ατυχήματος που σημειώθηκε χθες σε διακόπτη υποσταθμού στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: