Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Το πρώτο βήμα για την ανατροπή

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση των Μνημονίων ξεκινά από τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές αυτή την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί την επόμενη με το ηχηρό μήνυμα που θα στείλουν οι ευρωεκλογές. Το σύστημα Σαμαρά καταφεύγει στην τρομοκράτηση των πολιτών βαφτίζοντας την κατάρρευση του ιδίου "αποσταθεροποίηση της χώρας", ενώ την ίδια ώρα τηρεί ένοχη σιωπή για την κρυφή συμφωνία με τον Βενιζέλο με κουμπάρο τον Μπαρόζο, προκειμένου να επιβληθούν οι μνημονιακές πολιτικές που γονάτισαν τη χώρα.
Οι πολίτες απαιτούν η αλλαγή ρότας να ξεκινήσει από τους δήμους και τις Περιφέρειες, που δεινοπαθούν από τις αιματηρές περικοπές, και την επόμενη Κυριακή θα ολοκληρώσουν τη δημοκρατική ανατροπή στέλνοντας μήνυμα και στην Ευρώπη ότι πρέπει να σταματήσει η πολιτική της τιμωρητικής λιτότητας, της ανεργίας και του αυταρχισμού.

"Ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Βάζουμε τέρμα στην καταστροφή. Στέλνουμε μήνυμα στην Ευρώπη. Γράφουμε Ιστορία" είναι το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προς τον ελληνικό λαό.
Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: