Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δ. Βίτσας: «Η κυβέρνηση με πραξικόπημα προσπαθεί να ρίξει Μαύρο στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Μετάδοση της ομιλίας απο το Κόκκινο και περιφερειακά δίκτυα»

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας μιλά στο Κόκκινο για τη πραξικοπηματική παρέμβαση της κυβέρνησης στη ΝΕΡΙΤ και το «κόψιμο» της ομιλίας του Α. Τσίπρα στη ΔΕΘ. Για προσπάθεια απόκρυψης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικοπηματικές μεθόδους κατηγορεί την κυβέρνηση ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας μετά τις παραιτήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ -οι οποίες έγιναν όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΑΥΓΗ- μετά την εντολή για κόψιμο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο και μετάδοση μόνο της κυριακάτικης συνέντευξης.

Ο κ. Βίτσας μιλώντας στο Κόκκινο 93.4 και στον Απόστολο Λυκεσά χαρακτηρίζει «εφεύρημα» τις αιτιάσεις της κυβέρνησης για το κόψιμο της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανακοινώνει την μετάδοση της ομιλίας μέσα από το Κόκκινο και με γιγαντοοθόνες σε πλατείες αλλά και σε συμφωνία με περιφερειακά δίκτυα.
«Η ΝΕΡΙΤ» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας «δεν είναι δημόσια αλλά κυβερνητική» και όλη η προσπάθεια εστιάζεται «να ρίξουν Μαύρο και στο κυβερνητικό πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας».
Τέλος αναφέρεται και στην Σαββατιάτικη συνάντηση που θα έχει στις 13.00 μαζί με τον Γιάννη Μηλιό, με εργαζόμενους και κινήματα στην ΕΡΤ3, συνάντηση και συζήτηση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από τις συχνότητες της ΕΡΤ3 αλλά και διαδικτυακά.
stokokkino.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: