Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Π. Σκουρλέτης: Αδίστακτη και τυχοδιωκτική η πολιτική του Αντ. Σαμαρά.



«Πρόκειται περί συγκεκριμένου επίσημου σχεδίου από τη Ν.Δ. η τρομοκράτηση του κόσμου, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει πλέον έδαφος κάτω από τα πόδια της» κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη που προέτρεπε σε back-run όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για τυχοδιωκτική συμπεριφορά εναντίον του τραπεζικού συστήματος και των εθνικών συμφερόντων. «Εκθέτει τη χώρα, οφείλει ο εισαγγελέας να παρέμβει, οφείλει η Τράπεζα της Ελλάδας να πάρει θέση; Αυτή είναι η αδίστακτη πολιτική του Αντ. Σαμαρά»;
Δεν ήταν τυχαία διαρροή, η δήλωση του Αντ. Σαμαρά από το καφενείο της Βουλής. Υπήρχαν φωτογραφίες και απασχόλησε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είχε δώσει το πράσινο φως ο πρωθυπουργός, ακολούθησε ο σύμβουλος του κ. Λαζαρίδης στο ίδιο πνεύμα και ήρθε μετά ο κ. Γεωργιάδης για να το «εκθέσει σε υπερθετικό βαθμό».
«Έπιασε το 2012, μία φορά, τώρα ο κόσμος δεν μασάει και δεν τρομοκρατείται. Ο κόσμος θα κρίνει με βάση τα προβλήματα, την τσέπη του, τα προγράμματα και τα επιχειρήματα» συμπλήρωσε ο Π. Σκουρλέτης.
avgi. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: