Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Μια ανάσα πριν από την αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις

Η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ ανέδειξε τη ρεαλιστική και ριζοσπαστική πολιτική πρόταση και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ήρθαν να επιβεβαιώσουν την κοινωνική αποδοχή του κυβερνητικού του προγράμματος από ολοένα και περισσότερους πολίτες
Ξεκάθαρη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ
έδειξαν οι δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα. Η κοινωνική αποδοχή του κυβερνητικού του προγράμματος από ολοένα και περισσότερους πολίτες είναι πλεόν σαφής.
Η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
στις ευρωεκλογές δημιούργησαν το έδαφος πάνω στο οποίο αναπτύχθηκαν οι πρωτοβουλίες μέσα στο καλοκαίρι για τη ΔΕΗ και τους αιγιαλούς, καθώς και η συγκρότηση συμμαχιών στη βάση της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου.
Στη συνέχεια, η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ ανέδειξε τη ρεαλιστική και ριζοσπαστική πολιτική πρόταση και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

 

























Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός

Με βάση τα σχετικά στοιχεία, ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, ενώ πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι μετρήσεις αυτές γίνονται σε μη προεκλογική περίοδο με τα πολιτικά ερωτήματα να είναι λιγότερα πιεστικά προς τους πολίτες. Αντίθετα, αυτό που παρατηρείται ξεκάθαρα είναι η αδυναμία της ΝΔ να συγκροτήσει κυβέρνηση ακόμα και μέσω συμμαχιών.

Τα νούμερα, σε συνάρτηση με τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων αναφορικά με την αποδοχή της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν σαφές ότι η ριζοσπαστική αριστερά πλέον προβάλλει ως η μοναδική εναλλακτική για τους πολίτες λύση. Τόσο το κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει, όσοι και οι διεθνείς πρωτοβουλίες και επαφές του ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστούν ως τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική λύση, που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: