Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Μαυρής (Public Issue): «Το ανοδικό ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ θα ενταθεί κι άλλο στο μέλλον» - Συντριπτική υπεροχή και στους συγκριτικούς ποιοτικούς δείκτες.

Ο Γιάννης Μαυρής, πρόεδρος της Public Issue, μιλά στο Κόκκινο για τα αποτελέσματα του δεύτερου μέρους της δημοσκόπησης που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.
Πιο κοντά στα συμφέροντα των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, της μεσαίας τάξης και στους μισθωτούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Public Issue για τα κοινωνικά και ταξικά χαρακτηριστικά των κομμάτων που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.
«Το ανοδικό ρεύμα που διαμορφώνεται αναμένεται να ενταθεί στο μέλλον καθώς τα πιο δυναμικά - ηλικιακά και απο πλευράς εργασίας- στρώματα και τα συμφέροντα της μεσαίας τάξης εκπροσωπούνται απο το ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στο Κόκκινο ο πρόεδρος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής.

«Τα κυβερνητικά κόμματα εγκαταλείπονται και απο τα αστικά στρώματα κυρίως λόγω της λεηλασίας της ιδιοκτησίας της ακίνητης περιουσίας. Η ΝΔ συρρικνώνεται και ακολουθεί τα χνάρια του ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά στην δημοτικότητα των κομμάτων την πρωτιά διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 45%, διευρύνοντας την διαφορά του με τη ΝΔ που συγκεντρώνει 32%.

«Έχουν καταπέσει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά που είχε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και έχει ενισχυθεί η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνει οτι έχει αποκρυσταλλωθεί η τάση του κοινού και η ανατροπή ακόμα και σε επίπεδο εικόνας» δηλώνει ο Γ. Μαυρής.

(ΠΗΓΗ: http://stokokkino.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: