Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ: Στήνουν νέο εμφυλιοπολεμικό σκηνικό

“ Ο υπόνομος της ιστορίας περιμένει την ακροδεξιά κλίκα των Μερκελιστών που εξαθλιώνει χωρίς ντροπή τον ελληνικό λαό ”
Νέο εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα σκηνικό "στήνει" η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, με πρώτο βιολί το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει την επερχόμενη δημοκρατική ανατροπή της και την σαρωτική έλευση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις βουλευτικές εκλογές, που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν αργήσουν να διεξαχθούν.
Ο ετοιμόρροπος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αφού εξέθεσε τη χώρα με την υποτελή του στάση έναντι της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ, στο Βερολίνο την προηγούμενη εβδομάδα, ασχολήθηκε στα 40χρονα της ΝΔ, χρησιμοποιώντας παρωχημένο και εμπρηστικό λόγο, σχεδόν αποκλειστικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αμφισβητώντας ανοικτά τη βούληση του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στις ευρωεκλογές του περασμένου Μάη, ο ακροδεξιός πρωθυπουργός τόλμησε να δηλώσει δημοσίως ότι "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κυβερνήσει ποτέ". 


Είχαν προηγηθεί οι επικίνδυνες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος σε περίπτωση νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές και άλλες τρομολαγνικές τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ. Την ίδια στιγμή οι στρατιές που ελέγχουν επιχειρηματίες ενεργοποιούνται εναντίον της νέας Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, που φιλοδοξεί να "σπάσει" το απόστημα διαχρονικής διαπλοκής στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μέσα στον πανικό του το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί εκ νέου να θέσει τρομοκρατικού χαρακτήρα διλήμματα στον ελληνικό λαό, σε μία αποτυχημένη απόπειρα να επαναλάβει την πρωτοφανή προπαγάνδα που υπέστη η κοινή γνώμη και οι ψηφοφόροι πριν από τις εκλογές του 2012.

Αποκορύφωμα αποτελεί το πολύ πρόσφατο άρθρο της ακραιφνούς Σαμαρικής ιστοσελίδας antinews.gr, με τίτλο "Επιστροφή στον μεγάλο Πατριωτισμό", το οποίο αναθερμαίνει τους εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα διαχωρισμούς.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο: 

"Αναβίωση του δίπολου δεξιάς – αριστεράς. H μάχη το επόμενο διάστημα θα γίνει μεταξύ δύο κόσμων. Τον κόσμο των πατριωτών που αγαπούν τη χώρα τους και τον κόσμο που αμφισβητεί την Ελλάδα και τα κεκτημένα δεκαετιών".

Καταλήγει δε το άρθρο: "Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη το επόμενο διάστημα θα γίνει μεταξύ δύο κόσμων. Τον κόσμο των πατριωτών που αγαπούν τη χώρα τους, πικραίνονται από τα λάθη αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπουν. Και τον κόσμο που αμφισβητεί την Ελλάδα, την ομαλότητα, τα χριστιανικά ήθη, τα κεκτημένα δεκαετιών".

Ώρα είναι τώρα να συμπεριλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο μηχανισμός προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου τον διαχωρισμό ανάμεσα σε "εθνικόφρονες και μιάσματα", αλλά και το χουντικό τρίπτυχο "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια".

Ας σοβαρευτούμε όμως! 

Ο ελληνικός λαός είναι το μεγάλο θύμα της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζει η υποτελής στα συμφέροντα και στους δανειστές συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Διαχρονικά οι πιστοί υπηρέτες των ξένων συμφερόντων, οι μεγαλύτεροι εχθροί του λαού, φορούσαν την προβιά των "πατριωτών". Στην προσπάθειά της να διασωθεί εν όψει της συντριβής, η ακροδεξιά κλίκα που κυβερνά - ευτυχώς όχι για πολύ ακόμα - τη χώρα, εισάγει στο λεξιλόγιό της για άλλη μια φορά τον "πατριωτισμό", εξ αντανακλάσεως βεβαίως - βεβαίως. 

Η ακροδεξιά δράκα που κυβερνά τη χώρα, είναι βέβαιο ότι παρέα με τα συμφέροντα που υπηρετεί πιστά, θα επιχειρήσει όχι πια να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία (αυτό δεν μπορεί να το κάνει πια, ότι μέσο και αν μεταχειριστεί, όποιο σενάριο και αν απεργαστεί), αλλά να περιορίσει την έκταση της ήττας. Εξάλλου ήδη ο πανικός είναι έκδηλος από τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και όχι μόνο, οι οποίες καταγράφουν μεγάλης έκτασης νίκη και δυναμική αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπόνομος της ιστορίας περιμένει την ακροδεξιά κλίκα των Μερκελιστών που εξαθλιώνει χωρίς ντροπή των ελληνικό λαό, που ξεπουλά την πατρίδα, αλλά και το παρακρατικό σκυλολόι που ετοιμάζεται για νέο γύρο κατατρομοκράτησης του εκλογικού σώματος.

Periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: