Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Σε κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας ανακηρύσσεται απόψε η ΝΕΡΙΤ

Μεγάλες γιορτές και πανηγύρια σήμερα σε όλη τη χώρα, αφού κανένας δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά στο επιτελείο Σαμαρά, η χαρά είναι τόσο μεγάλη που αποφάσισε να της πάρει ένα δώρο. Από σήμερα η ΝΕΡΙΤ θα αποτελεί κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας, με εντολή Αντώνη Σαμαρά.
Η προετοιμασία γινόταν εδώ και καιρό. Από την στιγμή που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, το κυβερνητικό επιτελείο ανυπομονούσε να βγάλει στον αέρα τη ΝΕΡΙΤ.
Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε γιατί δεν πρέπει να υποστηρίξουμε τον αγών των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Βέβαια, η αντίδραση του κόσμου και η αγάπη που έδειξε για την ΕΡΤ τους χάλασε τα σχέδια και αναγκάστηκαν να το καθυστερήσουν λίγο για να μη δώσουν στόχο. Γι’ αυτό και αρχικά την έδωσαν για να τη διαχειριστεί ο Παντελής Καψής και όχι ο Μουρούτης.
Ο καιρός πέρασε, η ΔουΤου έγινε ΝΕΡΙΤ, και ήρθε η ώρα που όλοι περιμένανε.
Η μανία του Αλέξη Τσίπρα να δώσει και ομιλία και συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ παραλίγο να χαλάσει την έκπληξη. Η απόφαση της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, που ώθησε την διοίκηση (!) εκτός καναλιού, να μη δείξει την ομιλία Τσίπρα λίγο έλειψε να κινήσει υποψίες για το τι μέλλει γενέσθαι στη Χαλκιδική.

Ευτυχώς, μετά την παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ, ο Σαμαράς πήρε την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και τις διοικήσεις των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για να μη τον μεταδώσουν, κι έτσι το μεγάλο μυστικό παρέμεινε στο σκοτάδι. Θόλωσε τα νερά ο γίγαντας.

Όλοι πίστεψαν πως ο Σαμαράς παρεμβαίνει σε όλα τα άλλα κανάλια όπως και στη ΝΕΡΙΤ. Απλό.

Μέχρι σήμερα.

Στην εκδήλωση της Χαλκιδικής, παρουσία όλων των ιστορικών στελεχών της μεγάλης Δεξιάς παράταξης αλλά και των φαντασμάτων (ζωντανών και νεκρών), ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει το δώρο του στην αγαπημένη του Νέα Δημοκρατία. Θα πρέπει όλοι να μάθουμε τι εύχονται και τι έχουν να πουν για το μέλλον της Δεξιάς.

Πλέον η ΝΕΡΙΤ θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κομματικά όργανα του κόμματος.

Πως το ΚΚΕ έχει το Ριζοσπάστη; Πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την Αυγή; Πως το Μέγκα έχει το Ποτάμι;

Έτσι και η Νέα Δημοκρατία και σύσσωμη η Δεξιά θα έχει την κρατική τηλεόραση.

Πλέον, για τις τύχες της ΝΕΡΙΤ, το πρόγραμμά της, τις ειδήσεις, το περιεχόμενο, τις δράσεις και ότι άλλο την αφορά θα αποφασίζει το ανώτατο κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας.

Δηλαδή ο πρόεδρός της, επειδή είναι και πολύ δημοκρατικό κόμμα η Νέα Δημοκρατία.

Η απόφαση Σαμαρά αναμένεται να ταράξει λίγο τον Γιώργο Καρατζαφέρη που ονειρευόταν να γίνει το κανάλι της παράταξης το δικό του ΑΡΤ. Ωστόσο μεγαλύτερη ταραχή θα του έφερνε η απόφαση να κόψει το soft πορνό και τα πορνοτηλέφων που προβάλλει τα βράδια, για να έχει το κανάλι το κύρος που του αρμόζει και να μη σοκάρονται οι αστοί.

Φεύγοντας λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς από την εξουσία θα την πάρουν μαζί τους. Ανοίγοντας πλέον διάπλατα τον δρόμο για την επιστροφή της ΕΡΤ.

Την απόφαση θα καλωσορίσει και επιτελείο της ΝΕΡΙΤ το οποίο αποτελείται από 26 εργαζόμενους του ελληνικού δημοσίου, που συνοδεύουν την αποστολή του πρωθυπουργού στην Χαλκιδική.

Για το καλό της εκδήλωσης, το ελληνικό κράτος θα πληρώσει εκτός από τους 26 δημόσιους υπαλλήλους, ένα ιδιωτικό συνεργείο και μία δορυφορική σύνδεση.

Κανείς δεν πρέπει να χάσει τη γιορτή.

Εάν είστε στη Χαλκιδική ή κάπου τριγύρω, μην πάτε στην Πλατεία της Ιερισσού που οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης οργανώνουν συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και αγωνίζονται για ένα υγιές φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Στις 7.00 το βράδυ θα πάνε εκεί οι Γιάννης Αγγελάκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου & Ματούλα Ζαμάνη, Παύλος Παυλίδης & B-Movies και Γιάννης Χαρούλης, μαζί με τους μουσικούς τους.

Αλλά εσείς να μην πάτε.

Να πάτε στο πάρτι της Νέας Δημοκρατίας. Θα έχει και τσάμπα ποτά και νερίτ.

rebeliskos.wordpress 

Δεν υπάρχουν σχόλια: