Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

"Κόψτε τον Τσίπρα" ζήτησε ο Σαμαράς και από ιδιωτικά ΜΜΕ

Διαπιστώνοντας προφανώς ότι "η Δημοκρατία βλάπτει σοβαρά τη συγκυβέρνηση" ο ίδιος ο Α. Σαμαράς – σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα - παρενέβη σε ιδιωτικά ΜΜΕ για να μη μεταδώσουν την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ, ενώ κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν από μεγάλες εφημερίδες επιθετική στάση απέναντι στις εμφανίσεις του Αλ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αποκαλύπτει το "thetoc.gr", μετά την εντολή από το πρωθυπουργικό γραφείο στη ΝΕΡΙΤ να μη μεταδοθεί η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, ο ίδιος ο Α. Σαμαράς τηλεφώνησε σε πρόσωπα – κλειδιά στις διοικήσεις κεντρικών ΜΜΕ, για να μη μεταδώσουν τα ιδιωτικά κανάλια την ομιλία Τσίπρα.
Eπίσης υπήρξαν και τηλεφωνήματα από ανώτερα κυβερνητικά στελέχη σε εφημερίδες για να υπάρξει επιθετική στάση έναντι της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στα φύλλα της Δευτέρας.
Η γραμμή – σύμφωνα πάντα με το "thetoc.gr" ήταν να αποδυναμωθεί πλήρως το πρόγραμμα που παρουσίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ήδη έχουν αναλάβει δράση, ακόμα και μέσα από το ίντερνετ και τα social media και δημοσιογράφοι που διατηρούν ανοικτή γραμμή με το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι η ομιλία Τσίπρα το Σάββατο στη ΔΕΘ δε μεταδόθηκε από τη... δημόσια(;) ΝΕΡΙΤ μετά από κυβερνητική παρέμβαση την περασμένη Πέμπτη στην μέχρι τότε διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, στους Αντώνη Μακρυδημήτρη (πρόεδρο) και Ροδόλφο Μορώνη (αντιπρόεδρο). Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παρενέβη προσωπικά, αλλά οι δυο τότε διοικούντες την ΝΕΡΙΤ παραιτήθηκαν, παρά το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιμένει ότι δεν υπήρξε ουδεμία παρέμβαση.

Επίσης την περασμένη Πέμπτη, το πρωθυπουργικό γραφείο δεν άντεξε ούτε την σάτιρα της εβδομαδιαίας εφημερίδας Ποντίκι και εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση καταγγελίας με συνωμοσιολογικό άρωμα και διακηρύξεις ότι η κυβέρνηση δεν κάμπτεται!
avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: