Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Π. Σκουρλετης για Μνημονιο: «Αν δεν το εχει σκισει ολο ο κ. Σαμαρας θα σκισουμε οτι απομενει» (VIDEO)

«Αν δεν έχει σκίσει όλο το μνημόνιο κ. Σαμαράς, θα σκίσουμε και εμείς ότι απομένει. Γιατί από το Σύνταγμα και έπειτα σκίζει μια-μια τις σελίδες, δεν έχει αφήσει τίποτα πια. Θα έρθουμε και δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω, θα βρούμε το δρόμο στρωμένο!», τόνισε, χαριτολογώντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.«Εμείς θέλουμε να δεσμευτούμε και την επόμενη να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια. Να αποτελέσουμε ένα διαφορετικό δείγμα γραφής. Δεν ερχόμαστε για να επαναλάβουμε την κακιά παράδοση που υπήρχε μετά το 74 στη χώρα, η αντιπολίτευση να τα λέει στρογγυλά, θολά, να μην δεσμεύεται, να υπόσχεται διάφορα και να τα ξεχνάει την επομένη…», υπογράμμισε ο Π. Σκουρλέτης.

«Όταν η κυβέρνηση στριμώχνεται θυμάται την εθνική συνεννόηση, η οποία προφανώς και κρύβει μια προσπάθεια διάχυσης ευθυνών και αναζήτησης συνενόχων… Αυτή η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε εθνική πολιτική. Εφάρμοσε πολιτική υπέρ των δανειστών, υπέρ συγκεκριμένων μερίδων του πολύ μεγάλου κεφαλαίου», τόνισε στη συνέχεια ο ίδιος, προσθέτοντας πως «εμείς δεν προερχόμαστε από τους κόλπους του φαύλου δικομματισμού που κυριάρχησε τις τελευταίες δεκαετίες. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στα κόμματα».
«Ο Αλέξης Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει τις βασικές πτυχές του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, κοστολογημένες και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει και τις πηγές χρηματόδοτησής του», σημείωσε ο Π. Σκουρλέτης.
Αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ υπογράμμισε: « Η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί στην ελληνική κοινωνία με τα ακίνητα. Δεν πρόκειται για μια λάθος εφαρμογή… αλλά για λάθος σύλληψη στην εφαρμογή αυτού του νόμου. Όταν φορολογείς το ακίνητο από το πρώτο τετραγωνικό και δεν αναγνωρίζεις το αφορολόγητο της α' κατοικίας οδηγείσαι σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις».
«Δεν μας έλεγαν ότι το χαράτσι είναι προσωρινό; Το χαράτσι μονιμοποιήθηκε, ενσωματώθηκε στον ΕΝΦΙΑ και οδηγηθήκαμε σε αυτήν την εκτρωματική κατάσταση. Έλεγαν ότι ο φόρος αλληλεγγύης θα τελείωνε 31.12.2014 και τώρα μας μαθαίνουμε, ότι θα μειωθεί και άρα θα ισχύει και για το 2015! Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα!», πρόσθεσε ο ίδιος.
Δείτε το video από την Αυγή:

neaellada

Δεν υπάρχουν σχόλια: