Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πολίτες επιτέθηκαν στον Νίκο Δένδια στον Άγιο Λάζαρο

Απλός κόσμος και πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα, αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε σε καφετέρια της περιοχής, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη.
Όταν όμως έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων δέχτηκε φραστική επίθεση, ενώ στην συνέχεια άρχισαν να τον κυνηγούν για να τον λιντσάρουν.
Η ασφάλεια του υπουργού τον φυγάδευσε άμεσα για να γλιτώσει τα χειρότερα. «Να μην ξαναπατήσει κανείς σας εδώ», φώναζαν οι πολίτες που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του υπουργού, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα για το θέμα του Νίκου Ρωμανού.

Πηγή: vironas.gr
Απλός κόσμος και πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα, αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε σε καφετέρια της περιοχής, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη. Όταν όμως έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων δέχτηκε φραστική επίθεση, ενώ στην συνέχεια άρχισαν να τον κυνηγούν για να τον λιντσάρουν. Η ασφάλεια του υπουργού τον φυγάδευσε άμεσα για να γλιτώσει τα χειρότερα. «Να μην ξαναπατήσει κανείς σας εδώ», φώναζαν οι πολίτες που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του υπουργού, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα για το θέμα του Νίκου Ρωμανού.

Πηγή: vironas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: