Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ: Πελάτες του ΔΝΤ και των όρνεων

Άφρονες βουλευτές των δύο κομμάτων δηλώνουν θιασώτες του προγράμματος που χρεοκόπησε την Αργεντινή και των κερδοσκόπων που της επιτίθενται εκ νέου, προκαλώντας όλο το διεθνές πολιτικοοικονομικό σύστημα.
Επικίνδυνοι για τις τύχες της χώρας αποδεικνύονται οι συγκυβερνώντες καθώς, στην προσπάθειά τους να αντιπαρατεθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξελίξεις στην Αργεντινή, επιδεικνύουν παροιμιώδη άγνοια των διεθνών δεδομένων και σπεύδουν να δηλώσουν υποταγή στο πρόγραμμα του ΔΝΤ που χρεοκόπησε τη λατινική χώρα το 2001 και στα κερδοσκοπικά "όρνεα" που της επιτίθενται σήμερα, ενώ εν τω μεταξύ έχει σταθεί στα πόδια της.

Πληρωμένη απάντηση στα κυβερνητικά ψελλίσματα έδωσε ο Γ. Σταθάκης στη Βουλή, σημειώνοντας ότι τα δύο κόμματα θα πρέπει να είναι προσεκτικότερα καθώς κατάφεραν να αναστήσουν το "νεκρό" ΔΝΤ μετά την αποτυχία του στην Αργεντινή "αγοράζοντας" και πάλι το πρόγραμμά του το 2010, το οποίο εν τω μεταξύ είχαν εγκαταλείψει πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου και τα νεότερα από την Αργεντινή φαίνεται να ακυρώνουν την προπαγάνδα όσων βιάστηκαν να προεξοφλήσουν "χρεοκοπία" και νίκη των κερδοσκόπων.
avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: