Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τέρμα οι Ολομέλειες της Βουλής για όλο τον χρόνο...Σε εποχιακά τμήματα των 100 βουλευτών θα λειτουργεί συνέχεια!

Ικανοποιημένο εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξίμου από την επιτυχή έκβαση της ψηφοφορίας για την τροπολογία που αφορούσε το ΕΝΦΙΑ. Με 8 αντικαταστάσεις κυβερνητικών βουλευτών, βρέθηκαν τα 51 από τα 100 ΝΑΙ που χρειάστηκαν για να περάσει η τροπολογία. Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς με την σύμφωνη γνώμη του Ευάγγελου Βενιζέλου αποφάσισε να καταργηθούν οι ολομέλειες της Βουλής, και όλο τον χρόνο να λειτουργεί με εποχιακά τμήματα των 100 βουλευτών....
Σαμαράς και Βενιζέλος, με πρόφαση τον φόρτο εργασίας των βουλευτών, θα ιδρύσουν πλην των θερινών, φθινοπωρινά, χειμερινά και εαρινά τμήματα, των 100 βουλευτών, και με αυτό τον τρόπο θα έχουν την δυνατότητα να αντικαθιστούν βουλευτές στις κρίσιμες ψηφοφορίες, οι οποίες θα έχουν έτσι πάντα επιτυχή έκβαση.
Πλέον στην κυβέρνηση ξενοιάζουν από τον βραχνά να ακούνε παράπονα από 154 κυβερνητικούς βουλευτές, και έτσι προχωράνε στην δημιουργία ενός σκληρού πυρήνα 51 βουλευτών που θα ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!
Τώρα το μέλημα Σαμαρά, είναι να βρει τρόπο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλεγεί με 60 βουλευτές στα πλαίσια κάποιου εποχιακού τμήματος του Κοινοβουλίου, με 'ανεξάρτητους" που θα τον βολεύουν!

Πηγή: anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: