Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αγαπητοί αναγνώστες του ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ

Μόλις σήμερα ξεπεράσαμε τις 100.000 επισκέψεις μετά από 10 μήνες που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον χώρο έκφρασης...

Τον χώρο της Αριστερής έκφρασης του ΠΑΣΟΚ..

Οι 100.000 επισκέψεις είναι για εμάς η ένδειξη ότι η φωνή μας έχει ακουστεί, συγκινήσει, επηρεάσει, προβληματίσει…γιατι δεν είμαστε εδώ ούτε να χειροκροτήσουμε ούτε να χαϊδέψουμε αυτιά!!

Είμαστε εδώ, γιατί οι δύσκολες - άγριες εποχές που ζούμε όλοι σήμερα, απαιτούν Αντίσταση και Δράση!!

Είμαστε εδώ, ως μια δυνατή φωνή έκφρασης, προσπαθώντας να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε τους ανήσυχους πολίτες που αγωνιούν μαζί μας.!!

Είμαστε εδώ, γιατί εμείς σε αντίθεση με άλλους δεν συμβιβαζόμαστε και συνεχίζουμε να υπηρετούμε πιστά τις αρχές και τις αξίες του Κινήματος μας!!.

Είμαστε εδώ γιατί εμείς...δεν βρεθήκαμε ποτέ μας σε" Ιδεολογική σύγχυση".!!

Γιατί οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και η αδιέξοδη ιδεολογική πορεία του Κινήματος, μας πεισμώνουν, μας έχουν κάνει πιο μαχητικούς, πιο αγωνιστικούς και πιο δυναμικούς από ποτέ.
Είμαστε αποφασισμένοι με κριτήριο την αλήθεια και την αγάπη μας για την Δημοκρατία και το Κίνημα,να μην χαριστούμε σε κανέναν και να μην προδώσουμε ποτέ τις αξίες και τα ιδανικά μας !!!
 
Ευχαριστούμε όλους σας για την θερμή υποστήριξη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα της ενημέρωσης προς κάθε κατεύθυνση... 

1 σχόλιο:

strap είπε...

Αντε να γινουν 1 million