Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

Διαβάζω στην ιστοσελίδα του έγκριτου MEGA την είδηση με τίτλο «Κλείδωσαν οι Κινέζοι την Τιεν Αν Μεν»:
«Πλήρως αποκλεισμένη ήταν σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας η πλατεία Τιεν Αν Μεν του Πεκίνου, 25 χρόνια μετά τα αιματηρά επεισόδια που ακολούθησαν τις μαζικές διαδηλώσεις των φοιτητών κατά του κομμουνιστικού καθεστώτος.
Από νωρίς το πρωί πάνοπλοι αστυνομικοί, κλούβες και κιγκλιδώματα είχαν επιστρατευθεί προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή πρόσβαση. Ο αποκλεισμός ίσχυε ακόμα και για ξένους δημοσιογράφους ενώ παντού γίνονταν έλεγχοι στοιχείων και προσωπικών αντικειμένων».
Το MEGA έπαθε έκπληξη, ξεχνώντας προφανώς ανάλογες πρακτικές του ελληνικού…
«κομμουνιστικού καθεστώτος»:
kartesios040614-02
kartesios040614-01
kartesios040614-03
Στη συνέχεια, όμως, το ελληνικό κομμουνιστικό καθεστώς αποδείχτηκε σκληρότερο από το κινέζικο καθώς «Με τη θυροκόλληση του υπ’ αριθμόν 83 Προεδρικού Διατάγματος από τον Φρούραρχο της Βουλής των Ελλήνων κ. Πέτρο Τζεφέρη, κηρύσσεται σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στις 17:00μ.μ., η λήξη των Εργασιών της Β’ Συνόδου της ΙΕ’ Βουλευτικής Περιόδου (Προεδρευομένης Δημοκρατίας) της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων».

kartesios040614-04

Τουλάχιστον οι Κινέζοι δεν υποκρίνονται ότι έχουν Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και λοιπά μπλα, μπλα, μπλα Δημοκρατία, μπλα, μπλα, μπλα σεβασμός…
kartesios.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: