Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Π. Σκουρλέτης: "Η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ χαλάει το σχεδιασμό της κυβέρνησης"

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλά στο Κόκκινο για τη δημιουργία μετώπου που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και τις πολιτικές εξελίξεις. "Η κυβέρνηση φρόντισε να κλείσει τη Βουλή και να παραπέμψει το θέμα της ΔΕΗ στα θερινά τμήματα ωστόσο η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει αυτό το θέμα χαλάει το σχεδιασμό της κυβέρνησης και συσπειρώνει διαφορετικές δυνάμεις" δήλωσε στο Κόκκινο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Τόνισε πως ο αγώνας ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ είναι "μια κορυφαία μάχη μέσα απο την οποία πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος οτι αυτό που ονομάζουμε καθεστώς μνημονίου έχει ακόμα πολλά κεφάλαια".



Σχετικά με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας απο τη παρούσα Βουλή ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε πως προηγείται η ανανέωση της Βουλής καθώς "εκτιμάμε οτι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί απο μια νέα Βουλή που θα αντανακλά τους πραγματικούς συσχετισμούς".
Τόνισε πως όσα αναφέρθηκαν περί μεγάλου συνασπισμού μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ "αποσκοπούν απλά και μόνο να θολώσουν τα νερά και να διαχύσουν τις ευθύνες για τα αδιέξοδα της χώρας" και πρόσθεσε πως "είναι ξεκάθαρο πως σήμερα υπάρχουν δυο αντίπαλα σχέδια: αυτό που υλοποιεί η κυβέρνηση και το εναλλακτικό σχέδιο για να αντιμετωπιστεί το χρέος και η κρίση που εκφράζεται μέσα απο τον ΣΥΡΙΖΑ".
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: