Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Σύγχρονους ολιγάρχες δημιουργεί η κυβέρνηση: Επιδοτεί με 14 εκατ. ευρώ μόλις μία θέση εργασίας

"Επενδύσεις" 83 εκατ. ευρώ για μόλις 6 θέσεις εργασίας σε αιολικά πάρκα υπέρ μεγάλων συμφερόντων κατήγγειλε στο Κόκκινο ο Γιώργος Φλωράς, μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Σύγχρονους ολιγάρχες επιδιώκει να δημιουργήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με καταγγελία στο Κόκκινο του Γιώργου Φλωρά, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Σύμφωνα με τον Γ. Φλωρά η κυβέρνηση ανακοίνωσε 6 νέες επενδύσεις σε αιολικά πάρκα ύψους 402 εκατ ευρώ με κρατική επιδότηση 83 εκατ. ευρώ που όμως θα αφορούν μόλις 6 θέσεις εργασίας. Κάτι που αντιστοιχεί σε 14 εκατ ευρώ για μια θέση εργασίας.
Πρόκειται για συγκεκριμένες επενδύσεις στο Δίστομο, Βέκτωρ, Καλόν Όρος κ.α που οι επενδυτές είναι μεταξύ άλλων οι όμιλοι Μυτιληναίος και Κοπελούζος. 

Τα στοιχεία και οι συμβάσεις με την υπογραφή των κ.κ Δένδια και Μανιάτη βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Βουλής "Θέλουν την εξόντωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικής τάξης υπέρ των μεγάλων συμφερόντων. Οι ολιγάρχες θέλουν να τα πάρουν όλα και η κυβέρνηση τους προσκυνάει" τόνισε ο Γ. Φλωράς.







stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: