Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΔΕΗ: Η εξέγερση του "Σπάρτακου" - Συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα την Πέμπτη

Πλήθος μαζικών φορέων, όπως τα πρωτοβάθμια σωματεία του ομίλου της ΔΕΗ, η ΓΕΝΟΠ, η τοπική αυτοδιοίκηση και άλλοι φορείς, καλούν σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 8μμ στην κεντρική πλατεία τηςΠτολεμαΐδα για την ΔΕΗ.
Με ανακοίνωσή του το "Σπάρτακος", που έχει έδρα την Κοζάνη, αναφέρει τα εξής: "Συνάδελφοι εργαζόμενοι, θεσμικοί φορείς, Συνταξιούχοι, άνεργοι, πολίτες: Έφθασε η ώρα να αποδείξουμε στην πράξη και να υλοποιήσουμε την δέσμευσή μας ότι: η πρόθεσή τους να ξεπουλήσουν τον Εθνικό μας πλούτο, την περιουσία του Ελληνικού λαού και τις συνειδήσεις μας με τις οποίες θέλουν να «ταΐσουν» τα ιδιωτικά συμφέροντα, θα συναντήσει την άκαμπτη και καθολική αντίδραση και αντίστασή μας.
Έφθασε η ώρα να δώσουμε την Μητέρα των Μαχών και η μάχη αυτή μας θέλει, ενωμένους, δυναμικούς, αποφασιστικούς, ανένδοτους. Η έναρξη της συζήτησης στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου που αφορά στην πώληση της ΔΕΗ θα πρέπει να επισκιαστεί από την καθολική συμμετοχή και αντίδρασή όλων μας".

Συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση ο "Σπάρτακος", επισημαίνει πως: "Η μαζικότητα είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιληφθούν ότι το Σχέδιο Νόμου που προσπαθούν να περάσουν και να υλοποιήσουν, μόνον δεινά μπορεί να φέρει στην χώρα. Στην προκλητικά μεθοδευμένη απουσία από το Α΄ θερινό τμήμα της βουλής, Βουλευτών που εκπροσωπούν το ενεργειακό τόξο που προσπαθούν να εκποιήσουν, η απάντησή μας πρέπει να είναι καταιγιστική και άμεση: Δεν παραχωρούμε στους ιδιωτες την περιουσία των εργαζομένων και του λαού.

Η πώληση της ΔΕΗ θα σημάνει την περαιτέρω οπισθοδρόμηση της χώρας και την εξαθλίωση των πολιτών από την εκτίναξη στα ύψη των τιμολογίων ρεύματος. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι οι μεθοδεύσεις τους ωχριούν μπροστά στη θέλησή μας να πετύχουμε το στόχο. Τώρα είναι ώρα η τοπική κοινωνία να υψώσει τη φωνή της για να κατοχυρώσει το μέλλον της".
ertopen

Δεν υπάρχουν σχόλια: