Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Οι "πατριώτες" Μιχαλολιάκος Παππάς και Κασιδιάρης σε νέα ναζιστικά...ενσταντανέ

Μπορεί τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής να προσπαθούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο φορώντας συχνά το προσωπείο... δημοκρατικού κόμματος, όμως τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν στην κατοχή της ηγετικής ομάδας του ακροδεξιού κόμματος και ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας μέσα απο την Εφημερίδα των Συντακτών είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της στάσης ζωής και των...κοινωνικών εκδηλώσεων που αρέσκονται οι ίδιοι να συμμετέχουν.

mixaloliakos_10.jpg
pappas_3.jpg
“Δεν είμαστε ναζιστές, αλλά Έλληνες εθνικιστές” αρέσκονται να λένε βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το υλικό μαρτυράει ότι η ηγεσία της οργάνωσης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Χίτλερ και βαθιές ναζιστικές ρίζες. Στη δικογραφία εναντίον των ηγετικών στελεχών μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό από το ξεκίνημα της Χρυσής Αυγής. Οι προφυλακισμένοι, Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται μόνοι ή από κοινού με αρκετή υπερηφάνεια υψώνοντας τη δεξιά σε ναζιστικό χαιρετισμό έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα.
mixaloliakos_2_1.jpg
Σε άλλη φωτογραφία μάλιστα φορούν αυτοσχέδια ναζιστική στολή.
pappas_2.jpg
pappas_5.jpg
Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η φωτογραφία από τα γραφεία του κόμματος όπου η σβάστικα έχει αντικατασταθεί από ένα ακόμη πιο μισητό σύμβολο, αυτό των αιμοσταγών SS. Μάλιστα ο Χ. Παππάς δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε στάση προσοχής και με τη σβάστικα στο μπράτσο την ώρα που χαιρετά ναζιστικά στο γερμανικό νεκροταφείο...
pappas_3_0.jpg
pappas_4.jpg
Όσο για τα... παραμύθια περί παγανιστικών τελετών όπως αναφέρουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έρχεται μια φωτογραφία να ανοίξει νέα συζήτηση. Ο Η. Κασιδιάρης με τη συντροφιά μασκοφόρων μελών της οργάνωσης κρατώντας τη ναζιστική σημαία γιόρτασαν την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου... εορτή που μόνο χριστιανική δεν είναι, αντίθετα με τα λεγόμενά τους.
kasidiaris_10.jpg
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: