Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα: Να αποσύρουν τώρα το σχέδιο νόμου για το ξεπούλημα της “μικρής ΔΕΗ” (video)

Την αντίθεσή τους στο σχέδιο νόμου για το ξεπούλημα της “μικρής ΔΕΗ”, εξέφρασαν στο σημερινό συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.
Διαβάστε και δείτε στο kozan.gr μικρό απόσπασμα από τις ομιλίες του Γιώργου Δακή, του Θοδωρή Καρυπίδη, του Λάζαρου Μαλούτα, του Γιώργου Αδαμίδη,του Παντελή Καραλευθέρη, του πατέρα Νικηφόρου κ.α. από το συλλαλητήριο, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, ενάντια στην πώληση της «Μικρής ΔΕΗ»
Θοδωρής Καρυπίδης (νέος περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας):
“Οι δύο υπουργοί να “ρίξουν” την κυβέρνηση και να παραιτηθούν τώρα. Όλα τ’ άλλα είναι λόγια. Λέω τώρα στους πολίτες, που τους..
το έλεγα και προεκλογικά ότι εαν θέλετε εμάς θα μπλέξετε και επιλέξατε να μπλέξετε. Σας θέλω όλους στους δρόμους. Εαν δεν είστε εκεί εγώ θα παραιτηθώ. “
Πατέρας Νικηφόρος (εκπρόσωπος Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας):
“Αν χρειαστεί, οι πρόεδροι των Σωματείων να μας πείτε να δώσει εντολή ο Μητροπολίτης, Τετάρτη βράδυ, να σημάνουν οι καμπάνες μας πένθιμα”
Γιώργος Αδαμίδης (Πρόεδρος Σωματείου Σπάρτακος – Ταμίας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ):
“Θα πρέπει να καταλάβει ο πρόεδρος της ΔΕΗ ότι δε θα μπορέσει να στείλει τον εισαγγελέα για να συλλάβει τους εργαζομένους στη ΔΕΗ. Θα πρέπει να απευθυνθεί στον υπουργό δημόσιας τάξης για να δει ποιους θα πρέπει να συλλάβει”
Παντελής Καραλευθέρης (Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ):
“Eμείς ως εκπρόσωποι των εργαζομένων δε θα ψηφίσουμε κανένα νομοσχέδιο που θα αποκρατικοποιεί τη ΔΕΗ και δε θα ψηφίσουμε καμία ρύθμιση που θα βοηθάει στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ”

Γιώργος Δακής (Απερχόμενος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας): “Δε θα γίνουμε δουλοπάροικοι στον τόπο μας, σε ανώνυμα κι άγνωστα συμφέροντα”.

www.kozan.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια: