Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

Ζητούν 95.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ από το Χαμόγελο του Παιδιού!

Σε απόγνωση δηλώνουν ότι είναι οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού αφού όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Γιαννόπουλος καλείται να πληρώσει 94.996.52 ευρώ για ΕΝΦΙΑ.
Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 είπε:

"Ήρθε στο Χαμόγελο να πληρώσει για τα διαμερίσματα στα οποία φιλοξενούμε όλα αυτά τα παιδιά, χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, κανονικά. Το κράτος δίνει 80.000 ευρώ για όλα τα έξοδα μας όταν τα κόστη λειτουργίας μας είναι ένα εκατομμύριο τον μήνα. Δεν έχουμε να τα πληρώσουμε. Το πρώτο εξάμηνο του '14 στηρίξαμε 57.000 παιδιά. Μόνο για ένα παιδί που χρειάστηκε μεταμόσχευση στη Γαλλία, χρειαστήκαμε 200.000 ευρώ. Δεν μας βοήθησε κανένα κράτος. Υπάρχει ένα κράτος απρόσωπο που δεν στηρίζει τους θεσμούς. Οι κινητές μας μονάδες κοστίζουν 2.600.000 ευρώ το χρόνο και μαζί με τις μονάδες που μας δώρισαν ομογενείς, τις διαθέτουμε στο ΕΚΑΒ».Πρόσθεσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού είναι Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος.
«Μας παραχώρησαν ακίνητα, όπως το τελευταίο που μας κατασκεύασε η κα Αρβανίτη, πρώην διευθύντρια του Υγεία. Γιαγιάδες και παππούδες μας άφησαν διαμερίσματα που τα έχουμε κλειστά χωρίς ρεύμα και τα διαθέτουμε στα παιδιά μας που μεγαλώνουν. Τώρα, βγάζουμε 41 παιδιά στην κοινωνία, σε αυτά τα παιδιά δίνουμε τα διαμερίσματα που μας φορολογούνε τώρα με τον ΕΝΦΙΑ».
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: