Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: 6 Σεπτεμβρίου Διαδήλωση στη ΔΕΘ

Διαδήλωση ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη πόλη. Εκδηλώσεις και κάλεσμα απο το ΜΕΤΑ. 
Με κεντρικό σύνθημα «φτάνει πια» στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε διαδήλωση στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί σε συγκέντρωση στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης στην οποία καλούν επίσης συνδικάτα, σωματεία, πολιτικές οργανώσεις και κόμματα.
Κάλεσμα στο συλλαλητήριο του Σαββάτου απευθύνει και η παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή.
Παράλληλα θα πραγματοποιήσει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ενόψει των κινητοποιήσεων στη ΔΕΘ στις 4,5 και 6 Σεπτεμβρίου.
Διοργανώνεται συνέντευξη τύπου τη Παρασκευή στις 5 Σεπτεμβρίου στις 12.00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και πανελλαδική σύσκεψη της παράταξης στις 10.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΘ στις 6 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: