Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Νέες μεγάλες επιτυχίες της κυβερνήσεως

γράφει ο Νοικοκυραίος...
Μετά την συγκλονιστική επιτυχία της κυβερνήσεως με τον ΕΝΦΙΑ, ουδείς πλέον αμφιβάλλει δια το εθνοσωτήριον έργον της, ου μην αλλά και δια την διαχειριστική της δεινότητα.
Τουθ‘ όπερ άπαντες ημείς οι νοικοκυραίοι, υποστηρίζουμε ενθέρμως και διακαώς την εξάντλησιν της τετραετίας και γιατί όχι και 2-3 τετραετίες ακόμα, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Δια τους μεμψιμοιρούντας συμπολίτας μας, παραθέτω, εν συνόψει, ορισμένα από τα επιτεύγματα της τετραετούς περιόδου που σωζόμεθα κατ’ εξακολούθησιν από τας συμφωνίας με τους ευεργέτας-δανειστάς μας (ο θεός να μας κόβει μισθούς και συντάξεις και να τους δίνει χαμηλά επιτόκια στα δάνειά τους)
-η ανεργία έφτασε μόλις το 27%
- χάσαμε μόνο το 35-40% των εισοδημάτων μας με μέσες απώλειες 4.400 ευρώ ανά άτομο
-η ύφεση στην οικονομία ξεπέρασε μόλις στο 25%
-η ακίνητη περιουσία μας έχασε μόνο το 50 % της αξίας της
-ο κατώτατος μισθός έφτασε μόνο τα 500 € και κάτι ψιλά
-υπερδιπλασιάστηκαν τα νοικοκυριά με εισοδήματα κάτω των 750 ευρώ μηνιαίως
- η μαύρη εργασία πολλαπλασιάστηκε
-οι φόροι στην ακίνητη περιουσία αυξήθηκαν σε πέντε χρόνια κατά 684,4%.
-οι νέες επιχειρήσεις που ανοίγουν είναι κυρίως σουβλατζίδικα και μπαράκια
-οι θέσεις εργασίας που δημιουργούνται είναι κατά βάση εποχικές και αφορούν σε μη ειδικευμένους εργαζόμενους στον επισιτισμό και τα ξενοδοχεία
-το χρέος παραμένει μη βιώσιμο


Με αυτά και με αυτά, γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα? Αν μάλιστα συνυπολογίσωμεν την συχνοτάτη κοινοβουλευτική παρουσία του κ. πρωθυπουργού και τας ελαχίστους πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, η εικών ολοκληρούται θριαμβευτικώς.

Δια τους ως άνω λόγους (και άλλους ων ουκ έστι αριθμός), είμεθα παρά το πλευρώ της κυβερνήσεως, στηρίζοντες με φανατισμόν την εθνικήν ανάγκην ολοκληρώσεως του θεαρέστου έργου της.

politikessimiosis

Δεν υπάρχουν σχόλια: