Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Σωματεία και παρατάξεις για τον άδικο χαμό του Δημήτρη Χατζηστρογγύλη

ΕΤΕ/ΔΕΗ - ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ
Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ένας πολύ καλός συνάδελφος και φίλος, ένας ασυμβίβαστος συνδικαλιστής, ο Δημήτρης Χατζηστρογγύλης, τον πρόδωσε η καρδιά του ενώ βρισκόταν σε εκτός έδρας αποστολή για την εκτέλεση του καθήκοντός του.
Ήταν ένας μαχητής και αγωνιστής της εργατικής τάξης, πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μαχόμενος με πάθος και σθένος για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Σίγασε μια καθαρή φωνή του Συνδικαλιστικού κινήματος.
Όλα τα μέλη της ΕΤΕ/ΔΕΗ, του σωματείου που αγάπησες και ήσουν στέλεχός της, σου εύχονται καλό ταξίδι στο μακρινό σου δρόμο φίλε Δημήτρη.
Μια ζωή ήσουν στους αιθέρες και μας έβλεπες από ψηλά, έτσι και τώρα θα είσαι μόνιμα στους ουρανούς που τόσο πολύ σου άρεσαν.
Καλό σου ταξίδι φίλε.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΕΤΕ/ΔΕΗ
ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ
Αγαπημένε μας Δημήτρη,
Υπήρξες μια διαδρομή γεμάτη φως. Δεν φυγάδευσες ποτέ τον εαυτό σου από τους αγώνες και τις αγωνίες της πατρίδας και του λαού. Και η σύνοψη της ζωής σου αποτελεί πολύτιμη κιβωτό αρετών. Γι΄ αυτό σήμερα μετράμε τη μεγάλη απουσία σου. Ο αδάμαστος χαρακτήρας σου, η αξιοσύνη σου, η εργατικότητα σου, η φιλοξενία σου, η καθοριστική και πληθωρική σου παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις και η εν γένει κοινωνική προσφορά σου θα λείψουν από όλους μας.
Θα σε βλέπουμε πάντα ορθό, ζωντανό, περήφανο και ανυπότακτο. Και με τις αδυναμίες ενός παιδιού που απολάμβανε χορταστικά τις χαρές της ζωής.
Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη.
Καλό σου ταξίδι

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα διαβαστεί αύριο στις 11:00 στο Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Κορυδαλλού, η ταφή θα γίνει στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΗ - Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου και αγωνιστή Δημήτρη Χατζηστρογγύλη 

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- ΔΕΗ με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον Δημήτρη Χατζηστρογγύλη.
Ο Δημήτρης, με την στάση ζωής του ως εργαζόμενος στη ΔΕΗ και συνδικαλιστής υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου. Δεν έλειψε ποτέ, από κανένα προσκλητήριο αγώνα μετέχοντας ενεργά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες.Θα μας λείψει αλλά και θα ‘ναι πάντα μαζί μας στους αγώνες που έρχονται!
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλληπτήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - "Εφυγε" ο Δ.Χατζηστρογγύλης


Ένας αγαπητός συνάδελφος, ένας μαχητικός αγωνιστής του συνδικαλιστικού κινήματος έφυγε από κοντά μας τις πρωινές ώρες της Τρίτης.
Οι αντίξοες συνθήκες εργασίας, το άγχος, η υπευθυνότητα, η εργατικότητα, ο καύσωνας αυτών των ημερών συνετέλεσαν ώστε ο Δημήτρης Χατζηστρογγύλης να φύγει από τη ζωή.
Οι συνάδελφοι και οι φίλοι του που τον συνοδέψαμε σήμερα στην τελευταία του κατοικία θα θυμόμαστε πάντα τη μαχητικότητά του και την προσφορά του στους αγώνες του εργατικού κινήματος.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ε.Π.Σ.Π ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟΥ
Η Ενωση μας εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Συνάδελφου -Συναγωνιστή Δημήτρη Χαντζηστρογγύλη.
Εναν συνάδελφο που χάραξε την ιστορία των αγώνων μας απο την συνεχή και ανιδιοτελή παρουσία του την αγωνιστηκότητα του το πάθος του για οτι έκανε αλλά και την αγάπη του για αυτό που λέγεται ΔΕΗ . Εκφράζουμε τα θερμά μας συληπητήρια στην οικογένεια του για την μεγάλη απώλεια.