Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Αποδοκιμασίες κατά του Βενιζέλου στην εκδήλωση στο Ζάππειο

Β.Π. Αλήθεια, τι ακριβώς γίνεται; ...Οι μεν κατηγορούν τους δε ότι συνεργάσθηκαν με την δεξιά;...οκ! εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!
Αποδοκιμασίες από μερίδα συγκεντρωμένων δέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση στο Ζάππειο στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».
«Ακουσα το σύνθημα "Γερά, να φύγει η Δεξιά". Θα τα πούμε όμως την Τετάρτη πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη», είπε ο κ. Βενιζέλος για να δεχθεί αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από μερίδα ανθρώπων που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.
Η εκδήλωση ξεκίνησε παρουσία πλήθους κόσμου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης - η οποία ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ - είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.
Στην εκδήλωση έφθασαν λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Αννα Νταλάρα και ο Νίκος Αθανασάκης.
Το «παρών» έδωσαν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.
Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει επικαλεστεί ανειλημμένη υποχρέωση στο εξωτερικό.

koutipandoras 

Δεν υπάρχουν σχόλια: