Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Δ. Βίτσας: "Κατεπείγον και αντικειμενική ανάγκη να φύγει αυτή η κυβέρνηση"

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας μιλά στο Κόκκινο για τις πολιτικές εξελίξεις και το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές.   
"Είναι κατεπείγον και αντικειμενική ανάγκη να φύγει η κυβέρνηση και να ολοκληρωθεί το τέλος του μνημονιακού καθεστώτος" δήλωσε στο Κόκκινο  ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας. 
Πρόσθεσε πως "η μοναδική επιλογή για να τους ρίξουμε είναι η δημιουργία ενός μεγάλου συνασπισμού εντός και εκτός βουλής ώστε να αναγκαστούν να προκηρύξουν εκλογές".   Τόνισε πως βασικές προτεραιότητες για να γίνει αυτό είναι "η κοινωνική και πολιτική δράση και συνεργασία αλλά και η διαβούλευση πάνω σε ένα κυβερνητικό πλέον πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ".

 "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος θα ήθελαν να γατζωθούν στην εξουσία για πάρα πολλά χρόνια. Θέλουν να αποφύγουν τη πολιτική τιμωρία απο τη μεριά του λαού για τη πολιτική που έχουν εφαρμόσει" δήλωσε ο Δ. Βίτσας.
  Απαντώντας στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης πως θα πρόκειται για πολιτική ανωμαλία εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλέσει εκλογές για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε πως "πολιτική ομαλότητα είναι ότι ανταποκρίνεται στην λαϊκή θέληση". προσθέτοντας πως "η πολιτική απονομιμοποίηση της κυβέρνησης καταγράφηκε στα αποτελέσματα των προηγούμενων ευρωεκλογών"


stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: