Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Αναγκαίο "κακό" η δολοφονία παιδιών στη Γάζα, κατά τον αντιδήμαρχο παιδείας της Ενωμένης Πόλης, Φώτη Ιασωνίδη

...γράφει ο Δημήτρης Βάσσιος
Αποτροπιασμό προκαλεί ο κυνισμός του επερχόμενου -ελέω κ.Κωνσταντάτου- ακροδεξιού αντιδημάρχου παιδείας Ελληνικού-Αργυρούπολης για τα διαδραματιζόμενα στη Γάζα και ειδικά για τα εκατοντάδες μέσα σε λίγες μέρες νεκρά παιδιά.
Ο από 1η Σεπτεμβίου επιλεγείς από τον κ.Κωνσταντάτο αντιδήμαρχος παιδείας (τρομάρα μας) ξεκινάει έναν διάλογο με μονομερώς απροκάλυπτη στήριξη σε ένα εμπόλεμο κράτος -και μάλιστα εισβολέα- ("Να είστε δυνατοί! Το δίκαιο είναι μαζί σας! Υποστηρίζω το Ισραήλ!") που ήδη έχει δολοφονήσει εκατοντάδες παιδιά μέσα σε λίγες μέρες.
Στη συνέχεια -και μόνο μετά την παρέμβαση συμπολίτισσάς μας- αρχίζει να "αντιλαμβάνεται" ότι (και) αυτός ο πόλεμος έχει να κάνει με ζωές ανυπεράσπιστων θυμάτων... αλλά και γι' αυτό φταίει η Χαμάς (και για να γίνει πιο τεκμηριωμένος ρίχνει κι ένα γλειψιματάκι στη σχεδόν διαλυμένη Φατάχ και τον νεκρό Αραφάτ)
Δεν γνωρίζουμε αν συνεχίστηκε ο "διάλογος", αλλά το (μέχρι τα σ' εμάς γνωστά) τελείωμα του νέου αντιδημάρχου παιδείας είναι εξίσου κυνικό: "Τα παιδιά τα κάνουν στόχους οι ίδιοι οι ομοεθνείς τους" (ρίχνει κι ένα συγκινητικό "δυστυχώς" και καθάρισε), αλλά ούτε κουβέντα γι' αυτούς που σημαδεύουν και ρίχνουν στους "στόχους".

Πριν λίγες μέρες ο κ.Κωνσταντάτος ("βγαίνοντας για πρώτη φορά από τα όρια του Δήμου μας) εξέφρασε από τη σελίδα του στο facebook τη βαθειά του οδύνη για τα παιδιά της Γάζας... Δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά ότι ήταν ειλικρινής, αλλά ούτε και θέλουμε να τον αμφισβητήσουμε...

Δεν θα πρέπει όμως να επανεξετάσει τη θέση του συγκεκριμένου ακροδεξιού δημοτικού συμβούλου στη νέα διοίκηση του Δήμου; Κι αν ο κ.Κωνσταντάτος έχει υπογραμμένα "γραμμάτια" έναντι αυτού του κυρίου, δεν θάπρεπε να δει τουλάχιστον τη μεταφορά του από την αντιδημαρχία που ασχολείται με μαθητές-παιδιά σε μια αντίστοιχη που ασχολείται πχ με σκουπίδια;

Αλλά βέβαια σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές ακόμα και για τα σκουπίδια αναζητείται η εφαρμογή ήπιων μορφών διαχείρισης.

ΥΓ Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος δεν κρύβει καθόλου -κάθε άλλο μάλιστα- τα φιλομοναρχικά του αισθήματα μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

Δείτε το διάλογο και το βίντεο που ακολουθεί:

Fotis Iasonidis 25 Ιουλίου: Shabbat shalom to all my Israel friends!! Be strong!! The right is with you!! I stand with ISRAEL!!! (Σαμπάτ σαλόμ σε όλους τους φίλους μου στο Ισραήλ! Να είστε δυνατοί! Το δίκαιο είναι μαζί σας! Υποστηρίζω το Ισραήλ!)

Korina Hillel: Efxaristo poli Foti mou You are our dear friend. (Ευχαριστώ πολύ Φώτη μου. Είσαι ο αγαπητός μας φίλος.

Fotis Iasonidis: Κουράγιο!! Ra media distixos parousiazoyn ti Mia plevra!!

Dorit Levi: Respect for the words, Ty (Σεβασμός για τα λόγια σου...)

Fotis Iasonidis: Dorit Levi dear Dorit I hope this ugly situation will come to an end soon with the best results for your people!!! (αγαπητή Dorit, ελπίζω ότι αυτή η άσχημη κατάσταση θα έρθει σε ένα τέλος σύντομα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ανθρώπους σας!)

Dorit Levi: I hope that a terrorist organization like Hamas punished properly, no country in the world was ready to receive missiles and sit quietly without comment (Ελπίζω ότι μια τρομοκρατική οργάνωση όπως η Χαμάς τιμωρείται σωστά, καμία χώρα στον κόσμο δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί
πυραύλους και κάθονται ήσυχα χωρίς σχόλια)

Fotis Iasonidis: I agree totally!! (Συμφωνώ απόλυτα)!!

Rosa Beja: SHABBAT SHALOM TO YOU TOO FOTIS

Fotis Iasonidis: Rosa Beja kalispera Rosa!!

Rosa Beja: Kalispera, FOTIS, ya mena, pou ime sto Miami, ine proi Kalimera!

Dima Course: Thank you very much dear Fotis!!!!

Fotis Iasonidis: Dima Course you are welcome!! Be strong!!

Konstantinos Dedes: Bravo fratello!!!!!(Μπράβο αδερφέ)!!!!!

Stella Krepouri: Κουράγιο σε όλους όσους υποφέρουν και σε όσα παιδάκια πεθαίνουν χωρίς κανένα λόγο...από όποια πλευρά της όχθης και αν βρίσκονται.

Fotis Iasonidis: Stella Krepouri και πράγματι τα παιδιά είναι τα μόνα ανυπερασπιστα θύματα αυτής της κατάστασης!! Δε πρέπει να παραβλέπουμε όμως Στελλα μου το γεγονός ότι η Χαμας είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που δε θέλει διάλογο, απαιτεί την ολοκλρωτικη εξαφάνιση του κράτους του Ισραήλ!! Δεν έχει καμία σχέση με τη μετριοπαθη Φαταχ που ίδρυσε ο Αραφάτ και χαρεί της εκτίμησης όλων!!

Dorit Levi: stella krepouri : Dear woman, Hamas uses women and children as human shields, they dig in their home tunnels come up kibbutzim who come to Israel (as it may sound weird but it's the truth and evidence) Hamas hides weapons in the people in Gaza are firing at soldiers from the houses, the soldiers did not aim at to kill people innocent, but Hamas uses them to throw missiles at the soldiers and residents of Israel are terrorist organization, we have not started this war (Αγαπητή κυρία, η Χαμάς χρησιμοποιεί τις γυναίκες και τα παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες, σκάβουν σε σήραγγες σπίτι τους έρχονται κιμπούτς -υπόγεια(;)- που έρχονται στο Ισραήλ [όπως μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι η αλήθεια και τα αποδεικτικά στοιχεία] η Χαμάς κρύβει όπλα μέσα στο λαό στη Γάζα πυροβολούν στρατιώτες από τα σπίτια, οι στρατιώτες δεν είχαν ως στόχο να σκοτώσουν ανθρώπους αθώους, αλλά η Χαμάς τους χρησιμοποιεί για να ρίξει πυραύλους στους στρατιώτες και τους κατοίκους του Ισραήλ είναι τρομοκρατική οργάνωση, δεν έχουμε ξεκινήσει εμείς αυτό το πόλεμο).

Dorit Levi: Hamas kidnapped three boys on their way home from school, and we responded, Hamas started throwing missiles at residents of Israel and even then we did not respond, there is a limit to what you can take from a terrorist, I believe that you would not si... (Η Χαμάς απήγαγε τρία αγόρια που επέστρεφαν στο σπίτι τους από το σχολείο, και απαντήσαμε, η Χαμάς άρχισε να ρίχνει πυραύλους σε κατοίκους του Ισραήλ και ακόμη και τότε δεν απαντήσαμε, υπάρχει ένα όριο στο τι μπορείτε να πάρετε από μια τρομοκρατική, πιστεύω ότι δεν θα si ...)

Fotis Iasonidis: Dorit Levi I know what you are talking about very well!! (Ξέρω για τι πράγμα μιλάτε πολύ καλά!!)

Stella Krepouri: Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω το θέμα και δεν με ενδιαφέρει να το μάθω. Το μόνο που θέλω είναι να σταματήσει αυτή η τραγωδία. 1000 άτομα από τη μία μεριά, 40 από την άλλη, ποια η σημασία? Σημασία έχει ότι πέθαναν 1040 άνθρωποι σε είκοσι ημέρες, εκ των οποίων τα 200 μικρά παιδιά που σίγουρα δεν είναι τρομοκράτες.

Fotis Iasonidis: Stella Krepouri συμφωνούμε Στελλα!! Τα παιδια δεν είναι τρομοκράτες!! Απλά οι τρομοκράτες τα χρησιμοποιούν πολυ δυστυχώς!! Τα κάνουν στόχους οι ίδιοι οι ομοεθνείς τους!! Διάβασε λίγο το κείμενο στα αγγλικά που σου απευθύνει η καλη μου φίλη Dorit!! Το Ισραήλ, όπως και κάθε άλλο κράτος, έχει δικαίωμα να προστατέψει τους πολίτες του και την ύπαρξη του, όταν δέχεται απροκάλυπτη επίθεση!!
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ακροδεξιοί ομοϊδεάτες του προαλειφόμενου αντιδημάρχου πανηγυρίζουν στους δρόμους, τραγουδώντας αρρωστημένα συνθήματα για τα παιδιά που σκοτώνονται στους βομβαρδισμούς: "Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!".  
Δείτε το:


untamedthinkinglist.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Τηλεβόας είπε...

Να τον χαίρονται τον αντιδήμαρχο που ψήφισαν... Οι φασίστες, όταν μυρίζονται σφαγή, μέχρι και σιωνιστές μπορούν να γίνουν. Ο Χίτλερ σήμερα θα έστελνε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Νετανιάχου. Σαν τον καλό μας αντιδήμαρχο, ένα πράμα...