Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ν. Φωτόπουλος: Κατέστρεψαν τις ζωές μας για να πάρουν τη μίζα

Τη θέση ότι κυβερνητικά στελέχη «κατέστρεψαν τις ζωές μας για να πάρουν τη μίζα» υποστήριξε δημόσια ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, νυν μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος, μιλώντας χθες στην Καλαμάτα, σε συγκέντρωση που διοργάνωσαν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της ΔΕΗ.
Ο κ. Φωτόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι «για τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, για τον Άδωνι Γεωργιάδη, για την κ. Μπακογιάννη, για τον κ. Στουρνάρα, για τον κ. Χαρδούβελη, το μόνο που υπάρχει είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και των κολλητών τους».
«Να γιατί κατέστρεψαν τις ζωές μας…για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα για να πάρουν τη μίζα και για να κάνουν καλύτερες τις ζωές κάποιων άλλων, αυτών που πραγματικά εκπροσωπούν» πρόσθεσε.
Ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ υποστήριξε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ γιατί έχει χάσει τη δεδηλωμένη και επανέλαβε την πρόταση για δημοψήφισμα. Εκτίμησε, δε, ότι το τίμημα για την πώληση της μικρής ΔΕΗ θα είναι λιγότερο από 1,5 δισ. ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει η κατασκευή της νέας μονάδας στην Πτολεμαΐδα.
Ανέφερε, τέλος, ότι «εάν θέλουμε να σώσουμε όχι μόνο τη ΔΕΗ, αλλά πρώτα από όλα τις ζωές μας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να διώξουμε αυτούς που κυβερνούν για λογαριασμό των συμφερόντων και στη θέση τους να βάλουμε μια κυβέρνηση που η δύναμή της θα πηγάζει από τον λαό και όχι στα media και θα εκπροσωπεί τον λαό».
news247.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: